Bli matchad

Easy Office Skarpnäck

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Easy Office Skarpnäck.

PrisvärtLjusa lokaler

829

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Feb. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Easy Office Skarpnäck. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Easy Office Skarpnäck vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Easy Office Skarpnäck, Söderort

Välkommen till Easy Office på Fraktflygargatan 16B i Skarpnäck. En coworking-anläggning som erbjuder det bästa för ert företags arbetsmiljö. Här finns ett ljust och modernt kontorshotell med rymliga gemensamma ytor och en variation av kontorsrum i olika storlekar. Njut av bekvämligheten med ett fullt utrustat kök, en trevlig matsal och möjligheten att boka konferensrum för dina möten. När ni väl är på plats i Easy Office kommer ni att uppleva moderna och välutrustade kontorsrum där ni kan komma igång och arbeta direkt. Med tillgång till pålitlig internet, möblerade kontorsrum och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och loungegrupp, erbjuder de en komplett arbetsmiljö som främjar produktivitet och samarbete. Oavsett om ni behöver en mindre yta för att fokusera eller en större yta för att möta kollegor och samarbeta, kan vi anpassa oss efter era behov. För att göra era arbetsdagar smidiga tar de hand om detaljerna. Här inkluderaras kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el och värme, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för ert företag. De eliminerar behovet av att hantera olika leverantörs- och serviceavtal, vilket sparar tid och ger dig en stressfri arbetsmiljö. Och om något skulle krångla finns operatören alltid tillgängliga för att hjälpa till. Inom promenadavstånd från fastigheten hittar ni flera restauranger och en matbutik för att tillfredsställa era lunch- och inköpsbehov. Behöver ni ytterligare service finns ett stort utbud i Farsta centrum, som ligger bara en kort bilresa bort. Området runt Fraktflygargatan 16B präglas av bostadsområden och en industriell atmosfär, omgivet av vackra grönområden. Att ta sig till fastigheten är enkelt med bil, då den ligger i närheten av Tyresövägen som ansluter till Nynäsvägen 73 och Örbyleden. För de som föredrar kollektivtrafik, finns det en busstation och Skarpnäcks tunnelbanestation bara 5 minuters promenad bort. Upptäck fördelarna med Easy Office på Fraktflygargatan 16B och ge ditt företag den optimala arbetsplatsen det förtjänar.

Om Easy Office

Välkommen till Easy Office, en enkel och effektiv lösning för ditt arbete, skapat av Stendörren AB. De erbjuder moderna kontorsrum där man snabbt kan komma igång och arbeta. Med tillgång till internet, möblerade kontorsrum och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och loungegrupp får du en komplett arbetsmiljö. Oavsett om ni behöver en mindre eller större yta, kan vi anpassa oss efter era behov. För att göra era arbetsdagar smidiga inkluderar deras tjänster kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el, värme med mera. Vi ser till att ni slipper hantera olika leverantörs- och serviceavtal, och om något skulle gå fel finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa till. Easy Office erbjuder kontorsrum i olika storlekar, från små till stora ytor, så att ni kan hitta den perfekta lösningen för ert företag. Deras breda utbud av kontorslokaler gör det enkelt för er att växa och anpassa er arbetsplats efter behovet. Stendörren AB är inte bara experter på coworking, de äger, utvecklar och förvaltar också lokaler för lager/logistik och lätt industri. Med konkurrenskraftiga hyror och verksamhetsanpassade lokaler i Storstockholm, Mälardalen samt på tillväxtmarknader i Västsverige, Danmark, Finland och Norge kan de möta behoven hos olika typer av företag och branscher. Som arbetsplats har Stendörren AB en affärsdriven och öppen kultur, med stort fokus på kundnöjdhet. De arbetar tillsammans med hyresgästerna för att utveckla fastigheter och skapa skräddarsydda lösningar som passar deras behov. Med en intern organisation som innefattar förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter, kan de vara flexibla, fatta snabba beslut och ständigt förbättra deras arbete till förmån för hyresgästerna. Med Stendörren AB och Easy Office får du inte bara en flexibel coworking-lösning, utan också en pålitlig partner som strävar efter att erbjuda det bästa för ert företag.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Easy Office