Bli matchad

Convendum Västra Järnvägsgatan 3

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Västra Järnvägsgatan 3.

Centralt lägeModern inredning

1678

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Västra Järnvägsgatan 3. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Västra Järnvägsgatan 3 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Västra Järnvägsgatan 3. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Västra Järnvägsgatan 3, City

Centralt kontorshotell - Convendum Västa Järnvägsgatan 3 Direkt utanför Stockholms Centralstation och mitt emot Waterfront building har Convendum ett av sina mest centrala kontorshotell på Västra Järnvägsgatan 3. Den här Convendum anläggningen karakteriseras av sina ljusa lokaler tack vare höga fönster i en relativt smal huskropp som gör att lokalen känns väldigt levande. Anläggningen ligger på plan 8 och 9 vilket medför en fantastisk utsikt över Stockholm. På denna anläggning är det större fokus på de enskilda kontorsrummen och inte lika mycket loungeyta, även fast det finns både lounge och pentry på båda våningsplanen. Kontoren varierar från 10 - 43 kvadratmeter och det går att sitta allt från enmansbolag till upp till 50 arbetsplatser beroende på tillgång. Samtliga rum ligger mot fasad och har fönster. Med en minuts promenad till Stockholms Centralstation har man direkt närhet till samtliga kommunikationslinjer i Stockholm samt Arlanda Express. Välkommen till Convendum Västra Järnvägsgatan 3!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum