Bli matchad

Convendum Strandvägen 1

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Strandvägen 1.

ModerntFamiljärt

999

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Strandvägen 1. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Strandvägen 1 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Strandvägen 1. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats på Strandvägen med eget skrivbord.

Om Convendum Strandvägen 1, Östermalm

Convendum Strandvägen 1 Ett kontorshotell på en av de mest exklusiva adresserna i Stockholm, Strandvägen 1. Till ytan är det här kontorshotellet lite mindre och passar företag som föredrar ett lite mer familjärt kontorshotell men som, såklart, fortfarande andas Convendums premium-känsla och service. Här delar ett mindre antal företag på det representativa kontorshotellet vilket bidrar till känslan av att man har ett eget kontor på Stureplan. Välkommen till Convendum på Strandvägen!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum