Bli matchad

Convendum Sundbyberg

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Sundbyberg.

Flexibla kontorslösningarModern inredning

4120

Anläggningsstorlek

46

Mötesrum

Öppnades Nov. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Gym

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Sundbyberg. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Sundbyberg vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Sundbyberg. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Ger access till alla Convendums enheter.

Om Convendum Sundbyberg, Sundbyberg

*Exempelbilder från en annan Convendum anläggning. Välkommen till Convendums kontorshotell på Vasagatan 14A i Sundbyberg i Stockholm! Detta moderna kontorshotell på 4000 kvm som öppnar under hösten 2023 erbjuder en unik arbetsmiljö med bevarad industricharm från den anrika kabelfabriken Koppartråden. Här kan du arbeta i estetiska och luftiga kontorsrum, mötesrum, konferensrum och coworkingytor, eller koppla av och umgås i sociala ytor såsom lounge. Med en takhöjd på upp till 7 meter ger denna fastighet en känsla av rymd och frihet som verkligen inspirerar till kreativitet och produktivitet. Precis utanför entrén ligger Fabriksparkens aktivitetspark, en populär plats för företagsevent, marknader och padel. Dessutom finns ett flertal butiker, caféer och restauranger i närheten, vilket gör att det finns allt du behöver inom gångavstånd. Sundbyberg är en av Stockholms största knytpunkter med utmärkta kommunikationer till Stockholm City eller Odenplan. Det finns flera busslinjer som stannar precis utanför kontorshotellet och Sundbybergs tunnelbana ligger bara en kort promenad bort. Resan till Odenplan eller Stockholm City tar cirka 6 minuter, vilket gör att du enkelt kan ta dig till och från arbetsplatsen. För de som pendlar med bil finns det flera vanliga närområden, såsom Solna och Bromma, som ligger inom en 15-minuters bilresa. På så sätt kan du enkelt och bekvämt ta dig till jobbet varje dag. Kom och upplev den moderna arbetsmiljön och bekvämligheterna på Convendum i Sundbyberg, Stockholm. Vi ser fram emot att välkomna dig till Convendums nya kontorshotell i Sundbyberg!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum