Bli matchad

Convendum Gävlegatan 16

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Gävlegatan 16.

TakterassModern inredning

5000

Anläggningsstorlek

7

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Gävlegatan 16. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Gävlegatan 16 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Gävlegatan 16. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Gävlegatan 16, Vasastan

Convendum Vasastan - Kontorshotell på Gävlegatan 16 Gävlegatan 16 är en av Convendums anläggningar i Hagastaden/Vasastan, precis bredvid Nobis Hotel. Kontorshotellet med sina 9 våningsplan tar upp hela huset och lämpar sig extra bra till större företag som vill hyra sin egen avdelning. Anläggningen ligger i framkant gällande stil och är Convendums numera finaste kontorshotell. Här är det högt i tak, lite ljusare möblering, ljust, och väldigt hög standard överlag. Välkomna till Convendum i Vasastan!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum