Kontorshotell och Coworkingspaces i Stockholm

Är du trött på långa hyresavtal, utdragna processer och oflexibilitet i ditt företagande? Antalet kontorshotell att hyra i Stockholm växer lavinartat, och efterfrågan på attraktiva, moderna och prisvärda kontor på bra adresser i Stockholm ökar ständigt. Idag finns ett enormt utbud att välja bland. Vare sig man söker en långsiktig och skalbar big office lösning med egen ingång, full service och egen branding - eller om man behöver den mest kostnadseffektiva interimslösningen medan det egna kontoret renoveras finns det idag lösningar för alla. Frågan är bara vilket kontorshotell som passar er bäst?

yta.se samarbetar med hela utbudet av över 130 kontorshotell och coworkingspaces i Stockholm och kan snabbt och enkelt jämföra och sålla bland alla kontorshotell att hyra i Stockholm för att hitta den bästa lösningen för ert företag. Kontakta oss idag via formuläret nedan så hjälper vi er hitta det bästa kontorshotellet för er, helt kostnadsfritt! Läs mer om vår process här.

Oavsett om ni behöver sitta nära en tunnelbanestation, ta bilen till kontoret, eller behöver ett hunddagis in-house så är kontorshotellen i Stockholm attraktiva alternativ som arbetsplatser med deras strategiska placeringar och lösningar. Det är generellt billigare att hyra in sig på ett kontorshotell i Stockholm än att hyra och drifta sin egna lokal. Priserna för kontorshotell i Stockholm varierar från 2000 kr per arbetsplats och månad upp till 15000 kr.

Kontorshotellen i Stockholm kännetecknas av skalbara helhetslösningar, där allt från möbler, mötesrum, pentry, reception, IT, underhåll och drift av lokalerna - ingår i hyran. Ni betalar med andra ord bara för det utrymme ni faktiskt nyttjar när ni behöver det. Det finns således inte längre anledning att hyra stora egna kontor för att få plats med konferens- och mötesrum, det kopplas enkelt på när ni behöver det.

Hitta rätt kontorshotell

I vår databas samlar vi alla tillgängliga och kommande rum på kontorshotell. Vi går igenom hela marknadens utbud och kurerar en lista med lämpliga lösningar utifrån era behov.

Centrala kontorshotell

Att arbeta på ett centralt kontorshotell i Stockholm city har många fördelar, närhet till en bred variation av restauranger, parker, många häftiga och inspirerande företag och en puls som smittar av sig. Hit är den enkelt att ta sig med hjälp av kollektivtrafiken, eller varför inte ta en elscooter till kontoret? Många coworkingspaces i Stockholm city har duschrum och cykelgarage, och några erbjuder parkeringsplats för bilförare, vad passar dig och ditt företag idag?

Kontorshotellen som ligger i Stockholm city är oftast de mer påkostade anläggningarna, här huserar aktörer som 7A i det anrika Posthuset, och den amerikanska jätten WeWorks första skandinaviska anläggning ovanför Gallerian i Urban Escape kvarteret samt Hufvudstadens coworking-satsning Cecil på Norrlandsgatan.

Jämför och få offerter på alla centrala kontorshotell - helt kostnadsfritt

Convendum Västra Järnvägsgatan

Convendum är en av Stockholms största aktörer inom kontorshotell med coworkingspaces utspridda i stadsdelar som Östermalm, Slussen, Kungsholmen och City. Här är det en professionell miljö som genomsyras av en hög servicenivå. Exempelvis ingår möbler, internet, gym, konferens, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer i hyran.

Convendums anläggning på Västra Järnvägsgatan, mitt emot Waterfront building, är endast en minuts promenad till Stockholms Centralstation där det är direkt anslutning till Arlanda Express och samtliga kommunikationslinjer från och till Stockholm. Här är det ljusa lokaler tack vare höga fönster i en relativt smal huskropp som gör att lokalen känns väldigt levande.

Anläggningen ligger på plan 8 och 9 vilket ger en fantastisk utsikt, vilket man kan njuta av i alla kontorsrum eftersom samtliga rum ligger mot fasad och har fönster. Det finns både loungeytor och pentryn på båda våningsplanen, men i denna anläggning är det främst fokus på enskilda kontorsrum och skräddarsydda lösningar för större företag.

Pris per person för kontorshotellet Convendum: 7500:-
Boka visning och få offerter från Convendum - kostnadsfritt

United Spaces Waterfront Klarabergsviadukten 63

En av Stockholms främsta knutpunkt för företag - United Spaces i Waterfront Building på Klarabergsviadukten 63. Detta moderna kontorshotell ligger högt upp i byggnaden och har en fantastisk utsikt över Stockholm, något som man kan njuta av genom de stora fönsterna som sträcker sig från golv till tak. Det här kontorshotellet faller in i premiumsegmentet och har ett väldigt centralt läge med T-centralen alldeles intill.

Här får du en mix av lounger, öppna kontorslandskap, tysta zoner, kreativa hörn, telefonbås och inspirerande platser där du kan tanka ny energi under dagen. I denna anläggning har de dessutom fokuserat på ergonomiska möbler som till exempel höj- och sänkbara skrivbord och sköna stolar.

Något som är unikt för denna anläggning är att de skapat Silent Zones som är inspirerade av naturen, här finns alltså möjlighet att både känna pulsen och inspireras av andra medlemmar samt att varva ner och fokusera i de mer tysta zonerna.

Pris per person för kontorshotellet United Spaces Waterfront: 6400:-
Boka visning och få offerter kostnadsfritt från Unites Spaces

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan hittar ni den historiska fastigheten Posthuset, en av Stockholms mest tillgängliga coworkingspaces med 17 000 kvadratmeter kontors- och konferenslokaler under samma tak. Det är en mäktig känsla att kliva in i entrén i denna byggnad! En av fördelarna med att hyra kontor hos 7A Posthuset är att det finns oändliga möjligheter för både mindre och större företag att växa och krympa. I Stockholms mest attraktiva affärsområden erbjuder 7A kontorslösningar med fullservice och bra konferensmöjligheter. Ta den planerade casinotrappan upp till den moderna och nyrenoverade våningen, eller välj bland de fina sekelskiftesrummen på nedre våningarna.

Det här kontorshotellet är även momsbefriat, vilket innebär att de har möjlighet att ta emot omomsade bolag utan att moms tillkommer som en extra kostnad. Läs mer om moms och kontorslokaler här

Pris per person för kontorshotellet 7A Posthuset: 6650:-

Är ett 7A eller ett centralt kontorshotell rätt för er? Jämför alla alternativ här!

Inspirerande kontorshotell för de kreativa

Något av det bästa med konceptet kontorshotell och coworking är de fantastiska lokalerna som har skapats och möjligheten att nätverka med andra företag. Många aktörer i Stockholm har verkligen lyckats med att skapa otroligt inspirerande och kreativa ytor för sina hyresgäster. Kontorshotellen vi ger exempel på nedan är möjligen några av Stockholms häftigaste kontorsytor.

Är ni ute efter ett kreativt kontorshotell? Jämför alla alternativ kostnadsfritt

Wework Regeringsgatan 29

WeWork - en av världens största coworkingspace aktörer. Med en nordiskt inspirerad miljö finns nu den amerikanska unicorn-maskinen placerad i centrala Stockholm. Precis ovanför Gallerian blev de snabbt kända för deras otroligt inspirerande miljö, nordiska design och den svårslagna servicegraden. Här möts du direkt av stora glaspartier och en gigantisk ljusgård med inomhusträd. För den som är törstig erbjuds baristakaffe och öl på fat dagligen. Det är mycket energi och en pulserande miljö i denna anläggning som skapas av både medlemmar och djur, här är det nämligen helt okej att ta med sin sin hund på jobbet. WeWorks yta i Stockholm omfattar hela 14 000 kvm kontor och loungeytor och är deras första coworkingspace i Norden.

Hos WeWork sitter en stor bredd av företag, allt från idé till börsnotering. Är ni 20 anställda eller fler finns deras big office lösning: ‘HQ by We’ som fokuserar på att ge er egna gemensamma ytor utöver arbetsplatserna och en skräddarsydd planritning som fungerar för er verksamhet och kultur. Företag som HSBC, Microsoft, Facebook m.fl. har alla valt denna typ av lösning världen över.

Pris per person på kontorshotellet WeWork: 7300:-
Boka visning och få offert från WeWork - helt kostnadsfritt

The Park Magnus Ladulåsgatan 3

När du besöker The Parks kontorshotell på Södermalm kliver du rätt in i sorlet från deras fik som besöks av både medlemmar och allmänheten. I denna anläggning finns det många våningsplan att boosta sin kreativitet på, exempelvis över en match pingis, i något av de öppna landskapen med inspirerande citat och konst, eller varför inte i legot de skapat nummerskyltarna med?

The Park har förstått vikten vid att det är folket som skapar stämningen och det visar de tacksamhet för både genom planscher och bemötande. På denna adress lägger de stor vikt vid att kunna erbjuda bra lösningar kring högkvalitativa inspelningsstudios och digitala videokonferenser. De har både mindre ljudisolerade inspelningsstudios för 2-4 personer samt större lösningar med studiolampor, kameror och trådlösa mikrofoner som det går att boka in sig på.

Pris per person för kontorshotellet The Park Söder: 6000:-

Är ni ute efter ett kreativt kontorshotell? Kontakta oss här!

Kontorshotell för de prismedvetna

Det finns en seglivad myt om att kontorshotell i Stockholm kostar mer än ett traditionellt kontor. Sanningen är att det finns stora pengar att spara beroende på hur man planerar sin lösning. Vare sig man väljer att hyra in sig på en premiumanläggning eller ett kostnadseffektivare alternativ kan man fortfarande minska sitt ytbehov markant, och endast betala för det utrymme man behöver. Det finns flera aktörer som anammar detta tänk till fullo och erbjuder billiga kontorshotell med bibehållen förstklassig service och fina coworkingspaces både centralt och i närförorter.

Tack vare korta avtal och uppsägningstider lämpar sig dessa lösningar utmärkt som interimskontor eller långsiktiga lösningar för de som ställer högre ekonomiska krav på sitt kontor utan att tumma på kvalitén.

Billigt kontorshotell? Jämför alla alternativ och få skräddarsydda förslag - helt kostnadsfritt

IWG PLC - Regus, Olof Palmes Gata 29

Coworkingspacet Regus är ett av världens första och finns idag representerat i 120 länder.

I hjärtat av Stockholms innerstad ligger ett av Regus kontorshotell på Olof Palmes Gata 29. Här omges man av IT, tech och telekom-bolag. På bottenvåningen finns flera restauranger och kontorshotellet kännetecknas av en modern decor och goda nätverksmöjligheter. Anläggningen är nyrenoverad och med dess direkta närhet till T-centralen och utsikt över Stockholms landmärken och grönområden är detta ett riktigt prisvärt alternativ.

Pris per person för kontorshotellet Regus: 5000:-
Boka visning och få offert från Regus

iOffice Kungsgatan 37

Ett av iOffice coworkingspaces mitt i centrala Stockholm. Här finns vackert inredda ytor och en 300 kvm stor gemensam terrass att umgås och arbeta på. Terrassen sveper runt hela anläggningen och många rum har egen utgång till terrassen.

Här serveras det dagligen frukost och stort fokus på service. För mötesintensiva företag är detta ett bra alternativ då ett generöst antal timmar i mötesrum ingår. iOffice har idag kontorshotell på tre centrala adresser på Kungsgatan, och som medlem här får du tillgång till alla anläggningarna.

Pris per person för kontorshotellet iOffice: 4350:-
Boka visning och få offert från iOffice - helt kostnadsfritt

Alla kontorshotell i Stockholm

yta.se samarbetar vi med hela utbudet av kontorshotell i Stockholm och kan hjälpa er hitta och jämföra bland alla alternativ på marknaden för att hitta den lösning som passar just era behov bäst.

Vi är experter på att navigera den nya kontorsmarknaden i Stockholm och håller oss alltid uppdaterade på nya kontorshotell och hur marknaden ser ut för att kunna matcha alla företag med rätt kontorshotell för dem. Idag finns det så pass många aktörer och anläggningar i Stockholm att det inte går att sammanfatta hela marknaden i text, genom att ta hjälp av oss kan vi kostnadsfritt och effektivt jämföra hela utbudet av kontorshotell och coworkingspaces i Stockholm genom vår långa erfarenhet och omfattande data kring samtliga kontorshotell i Stockholm.

Vi kan snabbt och enkelt jämföra och sålla ut bland hela marknaden och lämna exakta prisuppgifter, tillträdesdatum, förhandlings- och anpassningsmöjligheter samt vilka rabatter som finns att tillgå.

Kontakta oss så hjälper vi er kostnadsfritt att hitta ert nya kontorshotell idag