Kistas 5 bästa coworking spaces

C/O Workspace Kista
C/O Workspace Kista

Som Kistas största förmedlare av coworking vet vi att att utbudet är stort. Därför har vi i det här blogginlägget sammanställt Kistas 5 bästa coworking spaces som har fått högst poäng i våra beräkningar,

Arbetsplatsen som vi känner till den har genomgått enorma förändringar i takt med att allt fler företag ställt om till work from home, och att erbjuda anställda möjlighet att arbeta från andra platser än det traditionella kontoret. Detta har medfört att både behov av, och efterfrågan på, flexibla mindre kontor utanför stadskärnan har tagit fart ordentligt.

Till hela listan: Coworking i Kista

Coworking space i Kista har några riktigt bra alternativ till traditionella kontor för dig som söker flexibla arbetsplatser och kontorsytor i området. Konceptet coworking möjliggör att att du kan anpassa kontorsytan precis som du vill ha den och efter så så många medarbetare som är på kontoret i snitt, snarare än att behöva ta höjd för så många ni är som mest på kontoret. Det blir, av samma anledning, vanligtvis mer kostnadseffektivt då du slipper betala för yta som står tom stora delar av veckan. Lägg till funktioner som konferens och mötesrum efter behov istället för att ha det internt på ert eget kontor. Det erbjuder även skalbarhet då du kan skala upp eller ner din kontorsyta i takt med att företagets behov ändras.

Utbudet av coworking är stort och växer snabbt. Att skapa sig en överblick och hitta vilket som passar just ert team bäst, kan vara en överväldigande uppgift. För att underlätta söket i just Kista åt dig så har vi sammanställt nedan lista på de 6 coworking spaces i Kista som vi anser vara bland de bästa. För att se hur listan är skapad och rangordnad, läs vårt inlägg Top 10 Coworking Spaces in Stockholm. Listan i det här inlägget har vi sorterat i alfabetisk ordning.

Hela listan: Kistas 5 bästa coworking spaces

C/O Torshamnsgatan

Care of Workspace Kista
Coworkingplatser hos C/O Kista

Care of Workspace är ett, med funktioner, fullproppat coworking space i Kista som drivs av fastighetsutvecklaren Revelop. Revelop sjösatte konceptet 2018 och fokuserar på riktigt fina och funktionella kontor utanför tullarna i Stockholm.  

Care of, eller C/O som det vanligen skrivs i text, kännetecknas av att man får otroligt mycket för pengarna. Vi brukar ofta säga att det är bland de snyggare coworking spacen även om man jämför med dyra alternativ i city.

C/O Kista är beläget i Nordic Forum med närhet till flera bra lunchställen. C/O har ett eget gym i fastigheten och gott om parkeringar tillhörande. Passar ypperligt för företag med parkeringsbehov och som vill kunna växa inom beståndet då det finns ett starkt fastighetsbolag bakom konceptet.

Nyligen har de även utökat sin yta i Kista till 2799 kvadratmeter, tidigare 1500, för att kunna tillgodose fler hyresgäster.

Kostnad för C/O Kista: Från 2000 kr per person och månad
Andra anläggningar i Kista: Inga

Andra anläggningar i Stockholm: Sollentuna, Bredden och Handenterminalen

FastOffice Finlandsgatan 36

FastOffice Kista
Mötesrum hos FastOffice Kista

FastOffice är en stor coworkingaktör som ägs och drivs av fastighetsbolaget FastPartner. De har coworking i flera delar av Stockholm och runt om i Sverige.

FastOffice coworking i Kista är beläget i Kista Bright precis intill Akalla tunnelbana. Coworking spacet präglas av god service och riktigt bra priser. Som alltid i Kista blir du granne med internationella företag med fokus på innovation och teknik.

Här finns gott om parkeringar och garage och bra kommunikationer delvis i form av tunnelbana men även cykelbanor i alla väderstreck.

Kostnad för FastOffice: Från 2600kr per person och månad
Andra anläggningar i Kista: Finlandsgatan 10

Andra anläggningar i Stockholm: Upplands Väsby, Lidingö, Sigtuna och Täby

Letar ni coworking?

Vi hjälper er att hitta rätt helt kostnadsfritt

Berätta vad ni söker

FirstOffice Isafjordsgatan 19

FirstOffice på Isafjordsgatan i Kista är en av deras 2 coworking spaces i området. FirstOffice drivs också av ett större fastighetsbolag, Corem, som satsar ordentligt på konceptet coworking. I skrivande stund har de över 60 anläggningar, utspridda i Sverige från Uppsala i norr till Malmö i söder. Bara i Stockholm har FirstOffice 10 coworking spaces.

Just detta coworking space i Kista på Isafjordsgatan ligger vägg i vägg med Comfort hotel och intill Kista Galleria vilket ger fördelaktig närservice och riktigt goda kommunikationer.

Här det industriell design i väggar och tak och kontor anpassade för två till åtta personer.

Kostnad för FirstOffice: Från 2800 kr per person och månad
Andra anläggningar i Kista: Torshamnsgatan 20
Andra anläggningar i Stockholm: Täby, Globen, Solna och Vällingby

Regus Kistagången

Regus är ett av IWGs varumärken som är världens största coworkingaktör, International Workplace Group.

Regus grundades redan på 1980-talet av Svenska Reinhold Gustafsson (ReGus) och är idag ett publikt noterat aktiebolag med ett marknadsvärde på nästan 25 miljarder kronor (augusti 2023).

IWG med sina flera olika varumärken som t.ex. No18 och Spaces finns representerade i över 120 länder med 3300 adresser och 8 miljoner användare.

På deras coworking i Kista finns det 61 kontor, 8 mötesrum och ett antal coworkingplatser i öppna kontorslandskap. Regus som är det prisvärda varumärket under IWG-paraplyet passar en stor mängd företag där man kan anpassa sina kostnader mycket.

Kostnad för Regus Kista: Från 3300 kr per person och månad
Andra anläggningar i Kista: Inga
Andra anläggningar i Stockholm: Olof Palmes gata, Östermalm och Bromma

Quick Office Kista

Quick Office Kista
Mötesrum hos Quick Office Kista

Quick Office är en till renodlad coworkingaktör som funnits i snart 25 år. De har i skrivande stund coworking i Stockholm, Järna, Malmö och Fuengirola i Spanien.

Även Quick Office har ett till varumärke under sig som heter Selected Office, idag finns bara Selected Office på Östermalm i Stockholm.

Quick Office i Kista är beläget på Torshamnsgatan i det stora moderna komplexet a:place, där precis allt man kan tänka sig behöva en given arbetsdag finns. Till exempel finns här gym och yogastudio, parkeringar med laddstolpar, café och restauranger - allt för att underlätta din vardag.

Quick Office i Kista är 2397 kvadratmeter stort och har privata kontor, coworkingplatser samt mötesrum.

Kostnad för Quick Office: Från 3200 kr per person och månad
Andra anläggningar i Kista: inga
Andra anläggningar i Stockholm: Bromma, Drottninggatan och Mälarhöjden

Vi hjälper er hitta rätt coworking

En av våra experter hjälper er kostnadsfritt att jämföra alla alternativ

Få hjälp