Bli matchad

United Spaces Götgatsbacken 22

Se alla lediga kontor på kontorshotellet United Spaces Götgatsbacken 22.

Nära kommunikationerModern inredning

2700

Anläggningsstorlek

11

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på United Spaces Götgatsbacken 22. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på United Spaces Götgatsbacken 22 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på United Spaces Götgatsbacken 22. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast plats i närheten av slussen.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats i närheten av Slussen.

Om United Spaces Götgatsbacken 22, Södermalm

United Spaces Götgatsbacken 22 på Södermalm ligger precis intill Slussen med närhet till alla kommunikationer och närservice man kan behöva. Här hittar ni ett av Stockholms snyggaste kontorshotell, med fler än 40 egna kontor och över 170 platser i öppet landskap i en K-märkt byggnad. Precis som på alla United Spaces anläggningar finns är möjlighet till flexibla lösningar skräddarsydda för era behov. Det finns flertalet mötesrum och många telefonbås man kan hoppa in i för snabba och ostörda samtal. Här får ni, som alltid, tillgång dygnet runt vare sig ni bara hyr in er i öppet landskap eller har eget rum. Service i form av reception, kaffe/te, catering, utskrifter, Wi-Fi, moderna mötesrum och städning finns tillgängligt för alla medlemmar.

Om United Spaces

United Spaces kontorshotell runt om i Sverige kännetecknas av moderna anläggningar med inspirerande och kreativa arbetsplatser som strävar efter en förstklassig produkt på bra adresser. De har möjlighet att ta emot allt från mindre och enmansbolag till större företag med upp mot 100 fasta arbetsplatser. Eftersom ni har viktigare saker tänka på än internet och posthantering så erbjuder United Spaces ett fullservice-koncept där du kan fokusera på din kärnverksamhet istället för på olika kontorsgöran som att det alltid ska finnas kaffe tillgängligt. Wifi, bistro, events & seminarium, reception och mycket annat är alltid inkluderat i ditt medlemskap. Förutom själva kontoren satsar United Spaces mycket på nätverkandet mellan medlemmar och anordnar allt från frukostar och AW's och andra trevliga aktiviteter så att man som medlem hos United Spaces ska få ut så mycket som möjligt av sina grannar och sitt medlemskap. Som medlem hos en United Spaces har du dessutom tillgång till samtliga andra anläggningar. För att skapa gemenskap och en härlig stämning har varje dag ett tema! Vad sägs om frukost-tisdag, eller kanske godis-onsdag? För nätverkande under lite mer avslappnande former har de AW 1-2 dagar i veckan på alla sina kontorshotell. United Spaces är ett expansivt och populärt coworking space som idag ägs av en av Sveriges största fastighetsägare, Castellum. United Spaces började med sin första anläggning i Waterfront Building ovanpå centralen i Stockholm, och har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige. Sedan sin etablering redan år 2000 är United Spaces en av de mest erfarna och välkända aktörerna på marknaden.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från United Spaces