Bli matchad

THE WORKS Solna Business Park

Se alla lediga kontor på kontorshotellet THE WORKS Solna Business Park.

Gratis mötesrumPrisvärt

2400

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på THE WORKS Solna Business Park. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på THE WORKS Solna Business Park vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om THE WORKS Solna Business Park, Solna

The Works nya anläggning ligger i det nya konceptet F9 i Solna Business Park. Här har man tagit tillvara på den industriella känslan och fastighetens unika karaktär. Med fokus på miljö och återbruk är flera detaljer gjorda av återvunnet byggmaterial. I denna coworkinganläggning erbjuds kontorslösningar i ljusa lokaler med möjlighet att anpassa kontoret efter eget tycke och smak. Här finns det fri tillgång till kostnadsfria mötesrum och gemensamma ytor. I samma byggnad finns bland annat en MMA-träningslokal i världsklass, Allstar training center samt Fit4Life som är en av Sveriges största crossfitkedjor! Solna har mycket att erbjuda bland annat fantastisk kommunikation med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Med tunnelbanan tar det cirka 8 minuter in till Stockholms Centralstation. Förutom bra kommunikationer finns ett stort utbud av restauranger och service. Bland annat Nordens största galleria Westfield Mall of Scandinavia och Sveriges nationalarena Friends Arena. Gemensamma ytor delas med andra företag och där det finns det tillgång till kök, kaffemaskin samt bra ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med The Works. *Exempelbilder från en av The Works andra anläggningar.

Om The Works

The Works är en snabbväxande kontorshotellsoperatör som har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. The Works har ett unikt koncept som går ut på att aktivera fastigheter som annars skulle stå tomma i väntan på att rivas av fastighetsägaren. I samarbete med fastighetsägaren skapar The Works kontor för små- och medelstora företag att hyra. Genom att bygga attraktiva och kostnadseffektiva coworkingkontor så sparar The Works och deras hyresgäster på miljön genom ett effektivare resursutnyttjande samtidigt som hyresgästerna får kontor att trivas och växa i. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. Som namnet antyder så ingår allt på The Works, så som generösa allmänna ytor, fria mötes- och konferensrum, samt inga depositioner. Detta samtidigt som ambitionen är att erbjuda de lägsta kontorshyrorna på marknaden. Är ni ett större team finns det möjlighet att skräddarsy ett eget kontor på många av The Works adresser. Då får ni full service som vanligt men en egen entré och ett kontor som är skapat efter era behov.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works