Bli matchad

Regus Svetsarvägen 15

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Svetsarvägen 15.

Nära kommunikationerPrisvärt

2552

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Svetsarvägen 15. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Svetsarvägen 15 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Regus Svetsarvägen 15. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

En egen fast plats med access till Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Flexplats obegränsad

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Obegränsad access till loungeytor som kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 12...

Privat kontor obegränsat

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Hyr ett eget kontor under sammanlagt en hel månad, kan nyttjas i Regus 3500 anlä...

Lounge

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Access till Regus loungeytor som kan nyttjas i 3500 anläggningar, i 120 länder.

Om Regus Svetsarvägen 15, Solna

Regus kontorshotell i Solna Business Park är en modern byggnad med närhet till både buss, tunnelbana, tvärbanan och pendeltåg. I det växande området finns restauranger, service och många spännande företag att nätverka med. Här erbjuds luftiga kontor och det går att hyra allt från virtuella kontor till plats i öppen yta eller egna kontorsutrymmen. Anläggningen rymmer 86 kontor, 20 coworking-platser samt 5 mötesrum. Den handikappanpassade anläggningen erbjuder även lunchrestaurang och inomhusparkering. Regus kontorshotell i Solna Business Park är en modern byggnad med närhet till både buss, tunnelbana, tvärbanan och pendeltåg. I det växande området finns restauranger, service och många spännande företag att nätverka med. Här erbjuds luftiga kontor och det går att hyra allt från virtuella kontor till plats i öppen yta eller egna kontorsutrymmen. Anläggningen rymmer 86 kontor, 20 coworking-platser samt 5 mötesrum. Den handikappanpassade anläggningen erbjuder även lunchrestaurang och inomhusparkering. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus