Bli matchad

Regus Rotsunda

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Rotsunda.

RelaxedPrisvärt

1000

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Aug. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Rotsunda. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Rotsunda vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Rotsunda. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Regus Rotsunda, Sollentuna

Maximera din arbetspotential på Regus Rotsunda, beläget på Bollstanäsvägen 3 i Sollentuna. Ett innovativt kontorshotell som erbjuder flexibla arbetsutrymmen mitt i Sollentunas pulserande hjärta, endast 20 minuter från Stockholms city. Här möts ni av en nyrenoverad hel våning med kontorsytor, där ni kan ta så mycket plats som ni behöver. Deras mötesrum är utrustade för effektiva pitchar och samarbeten, medan det delade området ger er möjlighet till att knyta kontakter och utbyta idéer. Dygnet runt har ni tillgång till privata kontor och dedikerade skrivbord. För att underlätta er arbetsdag erbjuder kontorshotellet kostnadsfria mötesrum, ergonomiska möbler, parkeringsplatser och till och med ett cykelgarage för miljövänliga pendlare. Duschar och möjligheter till lagerplatser finns för att göra din arbetsmiljö komplett. När det kommer till pendling finns flera bekväma alternativ. För dig som reser kollektivt finns närliggande busslinjer som tar dig till och från Sollentuna med smidiga förbindelser. Det tar endast 20 minuter att resa från centrala Stockholm med kollektivtrafik. Regus kontorshotell i Rotsunda är inte bara ett inspirerande arbetsutrymme utan ger även närhet till lokala handelscentrum och affärsdistrikt. Detta ger dig möjligheten att expandera ert nätverk och knyta affärsrelationer inom det blomstrande gemenskapen av små och medelstora företag i området. Ta er affärsidé till nästa nivå med Regus Rotsunda - där flexibilitet möter framgång!

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus