Bli matchad

Quick Office Artillerigatan 6

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Artillerigatan 6.

SekelskiftesbyggnadFamiljärt

428

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office Artillerigatan 6. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office Artillerigatan 6 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Quick Office Artillerigatan 6, Östermalm

På denna representativa adress på Östermalm, med närhet till både Djurgårdens grönska och Stureplans puls, sitter du i vackra sekelskifteslokaler med högt i tak, stuckaturer och spröjsade fönster. Som en bonus passerar kungliga högvakten dagligen utanför under sommarhalvåret. Här på Selected Office kan du hyra eget kontorsrum, flexibla kontorsplatser i öppet landskap, virtuellt kontor och flera mötes- och konferensrum. Alla rum är personligt inredda med konst, antikviteter, gröna växter och äkta mattor. Här känner alla varandra och stämningen är familjär. Det ordnas ofta gemensamma aktiviteter och nätverkandet får du på köpet.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office