Få hjälp

Nybrogatan Business Center Nybrogatan 6

Historisk byggnadFamiljärt

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Terass/innergård

Konferensrum

Kontorslösningar

Om Nybrogatan Business Center Nybrogatan 6, Östermalm

Kontorshotellet på Nybrogatan 6 är beläget i en jugendfastighet byggt på 1920-talet, bakom Dramaten. I dessa lokaler finns 55 kontorsrum i olika storlekar och karaktärer från ca 10 kvm till ca 70 kvm, fördelat på tre våningsplan. Kontorsrummen har vackra trägolv och spröjsade fönster och det finns möjlighet att anpassa lokalytorna efter era behov.

Om Nybrogatan Business Center

Nybrogatan Business Center är ett av Stockholms äldsta kontorshotell och består av två anläggningar; båda på Nybrogatan på Östermalm. Här har ni nära till Stureplan, Östermalmshallen, restauranger och service samt till kommunikationer. Hos Nybrogatan BC tillåts du ha egen profil i stor utsträckning och ni kan ta mer plats för ert eget varumärke. Rummen hyrs ut omöblerade och ni sätter själva er prägel på kontoret. Båda anläggningarna erbjuder även virtuellt kontor eller arbetsplats per timme. Här finns också stor möjlighet till flexibilitet vad gäller speciallösningar, t.ex. utökad larmmöjlighet, egen IP-adress och telefonservice. För avslappnat nätverkande arrangeras det regelbundet afterworks där det bjuds på gott att äta och dricka.

Medlemskap

Flexplats per timme

Flexplats på Nybrogatan 6. Det kostar 60 kronor per timme att hyra en flexplats här. Det krävs registrering innan för att få tillgång till dessa platser.

Hyra:
480kr
Tillgång:
1 dag

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Nybrogatan Business Center