Bli matchad

No18 Centralplan 15

Se alla lediga kontor på kontorshotellet No18 Centralplan 15.

Modern inredningCentralt läge

4000

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på No18 Centralplan 15. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på No18 Centralplan 15 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på No18 Centralplan 15. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos No18 på Centralplan

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats att nyttja loungeytor hos No18 Centralplan

Om No18 Centralplan 15, City

Välkomna till ett av Stockholms häftigaste kontorshotell, coworking och mötesplatser. Inne på Stockholms centralstation finns en dörr man inte så ofta lägger märke till, som leder upp till våning 3. Här möts man av en pampig entré i marmor, och går igenom de välvda dörrarna in till No18. Här hänger dyrbar konst på väggarna och i princip varje möbel är en antikvitet som är inhandlad på auktion. Att hitta ett kontorshotell som känns exklusivare än så här är svårt. Det känns lite som att man går in i en annan värld, när man kommer in från centralstationen och möter receptionen hos No18, blir erbjuden en god kaffe från receptionisten och slår sig ner och blickar ut över centralstationen från de interna fönsterna. Atmosfären som skapas av kontrasterna mellan centralen och kontorshotellet är anmärkningsvärda och går inte att uppnå någon annanstans. På våning 3 på Stockholms centralstation, Centralplan 15, förvaltar No18 sedan 2016 över hela våningsplanet motsvarande 2400 kvadratmeter. Här finns det en restaurang där man köpa och äta köpa lunch dagligen samt konst som går att köpa som hänger på väggarna. Som medlem hoos No18 kan man antingen hyra egna privata kontor i de flesta storlekar, eller hyra en loungeplats som man nyttjar utefter behov. Välkomna till ett av Stockholms exklusivaste kontorshotell, på Centralplan 15.

Om No18

No 18 är en unik aktör i Stockholm som inte riktigt liknar någon annan; tänk dig att sekelskifte möter nutid - på bästa adresser. No 18 ägs och drivs av IWG, International Workplace Group, som även har, bland många andra kontorshotell, Regus och Spaces under sitt paraply. No 18 är verkligen ett måste-se när man utvärderar kontorshotell i Stockholm. På deras kontorshotell Stockholm Central är det, utöver kontor och arbetsplatser, ett helt konstmuseum där varje tavla går att köpa. I princip varje möbel här är en antikvitet som inhandlats på auktion - allt för att skapa en starkare känsla av äkthet. Att kontorshotellet ligger inne i centralstationen gör det ovanligt tillgängligt - och att sitta uppe i det tysta kontorshotellet, omgiven av konst och blicka ut över centralstationen är en häftig känsla som är svår att uppnå någon annanstans. Att kliva in på kontorshotellet från centralen är som att komma in i en ny värld. No 18 har kontorshotell i flera länder utöver Sverige, där de endast finns i Stockholm än så länge. Utöver Sverige har de kontorshotell i Atlanta i USA, Singapore och Gent i Belgien. No 18 andas exklusiv livsstil och här råder en härlig familjär stämning och de erbjuder öppna arbetsytor, egna kontorsrum, mötes-, konferens- och festlokaler även till externa företag. Välkomna till No 18 och några av Stockholms häftigaste kontorshotell

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från No18