Bli matchad

Kontoret Solna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Kontoret Solna.

Gratis mötesrumMysigt

1100

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Lagerplats

Cykelparkering

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Kontoret Solna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Kontoret Solna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Kontoret Solna, Solna

Välkommen till Kontoret Solna Centrum – Solnas mest centrala kontorshotell beläget mitt i hjärtat av Solna Centrum, på Solna Torg 19, plan 5. Här är de stolta över att erbjuda en representativ och inspirerande arbetsmiljö för företagare och entreprenörer som söker en plats att verka och växa på. När ni väljer Kontoret i Solna Centrum får ni inte bara ett eget kontor, utan även tillgång till en rad förmåner och möjligheter. De förstår vikten av att trivas på sin arbetsplats och vi strävar efter att skapa en unik arbetsmiljö som främjar både produktivitet och kreativitet. En av de saker som gör dem unika är den konstutställning som hålls kontinuerligt på deras lokaler. De samarbetar med engagerade konstnärer och byter ut konsten kvartalsvis. Det ger en ständigt föränderlig och inspirerande atmosfär som ger er och era kollegor något att titta på och diskutera. De håller även vernissage för att fira varje konstutställning, vilket ger en fantastisk möjlighet att bjuda in era kunder och skapa en minnesvärd upplevelse. För coworking spacet är gemenskap viktigt och de strävar efter att skapa en positiv och dynamisk arbetsmiljö där företag och entreprenörer kan interagera och utbyta idéer. De anordnar höst- jul- och vårfester där alla på Kontoret är välkomna att delta. Detta ger er möjlighet att nätverka och knyta värdefulla kontakter, samtidigt som ni har roligt och kopplar av tillsammans med andra likasinnade. För att främja en stark sammanhållning och möjligheten till spontana möten och samarbeten erbjuder de gemensamma frukostar, AW och mingel. Dessa tillställningar ger er en chans att lära känna era grannar och skapa en samarbetskultur som kan leda till nya affärsmöjligheter och synergier. Läget är en viktig faktor när man väljer en arbetsplats, och Kontoret Solna Centrum erbjuder en oslagbar placering. Beläget mitt i Solna Centrum har ni direkt närhet till ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Här kan ni njuta av lunchpauser och shoppingrundor utan att behöva ta er långt från kontoret. Dessutom finns det livsmedelsbutiker och träningscenter i närheten för att underlätta er vardag. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett vilket transportmedel ni föredrar. För dem som föredrar att köra bil finns E18, E4 och E20 inom kort avstånd, vilket gör det enkelt att nå Kontoret Solna Centrum från olika delar av Stockholm. Dessutom erbjuder Solna Centrum en timmes fri parkering samt möjlighet till garageplats i centrumet. Coworking spacet Kontoret i Solna Centrum ser fram emot att välkomna er till deras dynamiska och inspirerande arbetsplats.

Om Kontoret™

Välkommen till Kontoret - ett av Stockholms mest eftertraktade kontorshotell! På Kontoret erbjuder de privata kontorsrum som passar både stora och små företag. De förstår att behovet av ett eget kontor aldrig har varit tydligare, och de är här för att hjälpa er att hitta det rum som bäst passar era behov. Hos Kontoret coworking finns även möjligheten att byta rum internt i takt med att ert företag växer och förändras. De prioriterar interna flyttar och strävar alltid efter att skapa en dynamisk miljö för deras hyresgäster. På Kontoret erbjuds inte bara ett eget kontor, de erbjuder en helhetslösning. Deras kontorsrum kommer med full service, inklusive tillgång till mötes- och konferensrum. De vet att mötesplatser är viktiga för affärsframgång, och ser till att ni har allt ni behöver för att hålla produktiva och framgångsrika möten. Kontorshotellet Kontoret finns på fyra strategiska platser i Stockholm. Ett centralt läge mitt i stan, bara ett stenkast från Stureplan. De andra tre kontorshotellen finns strax utanför Stockholms vägtullar - ett vid Globen på södra sidan, ett vid Alviks Strand västerut, och ett mitt i Solna Centrum norr om stan. Oavsett var ni befinner er i Stockholm är deras coworking-anläggningar lättillgängliga med både kommunala kommunikationer och bil eller cykel. Sedan öppning 1996 har de hjälpt många företag och flera av dem har varit med dem ända sedan starten. Detta är något som de är glada och stolta över. Hos Kontoret hittar ni idag en härlig mix av företag i olika storlekar och branscher. Tillsammans bildar de Kontoret - en plats där företag kan trivas, mötas och utvecklas.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Kontoret™