Bli matchad

iOffice Kungsgatan 60

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Kungsgatan 60.

Modern inredningDaglig frukost

1930

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Kungsgatan 60. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Kungsgatan 60 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Kungsgatan 60. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats med access till loungeytorna.

Om iOffice Kungsgatan 60, City

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 60 ligger i en vacker fastighet från sekelskiftet. Det som utmärker denna anläggning är den pampiga inglasade ljusgården. Anläggningen är 2000 kvm fördelat på 2 våningsplan och har kontorsrum i varierande storlek från 8-40 kvm. Hyresgäster och deras gäster välkomnas i den trevliga entrén där även konferensanläggningen ligger, med kapacitet på upp till 18 personer i ett pampigt styrelserum ut mot Kungsgatan. Här finns möjlighet att hyra kontorslösningar i form av flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Som hyresgäst har man tillgång till mötes- och konferensrum, gemensamma öppna ytor och varje dag serveras det frukost i den härliga matsalen på entréplan.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice