Våra tjänsterVåra kunderOm oss
Få hjälp

Helio Sundbybergs torg 1

Modern inredningFamiljärt
kontorshotell i Sundbyberg - Helio Sundbybergs torg 1Alla bilder

Bekvämligheter

Kontorslösningar

Visningsförfrågan

Kom på en förutsättningslös visning - önska dag och tid i nästa steg.

Om Helio Sundbybergs torg 1, Sundbyberg

Helio kontorshotell i Sundbyberg ligger i Signalfabriken, ett av Stockholms mest expansiva områden. Kvarteret har snabbt blivit en samlingsplats för restauranger butiker och hotell. Närheten till tunnelbanan gör att du tar dig till T-centralen på ca 20 minuter. Perfekt läge för er som verkar norr om Stockholm eller som föredrar att sitta en bit utanför city. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum. Här finns också tillgång till mötes- och konferensrum i olika storlekar, parkering samt ett café.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Medlemskap

Open Flexplats

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du fokus och tystnad har de fokusrum och telefonrum att använda. Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med.

Hyra:
2950kr
Tillgång:
1 månad

Fast plats

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ställa upp dubbla skärmar, pärmar eller andra saker du vill slippa ta hem eller låsa in. Om du behöver extra plats finns det låsbar förvaring i olika storlekar.

Hyra:
3950kr
Tillgång:
1 månad

Området

Vill du veta mer?

Ställ dina frågor om det här kontoret så återkopplar vi.

Utforska andra kontorshotell i närheten

kontorshotell i Solna - Regus Svetsarvägen 15

Regus Svetsarvägen 15

Svetsarvägen 15, Solna

Nära kommunikationerPrisvärt
kontorshotell i Solna - United Spaces Elektrogatan 10

United Spaces Elektrogatan 10

Elektrogatan 10, Solna

TerrassModern inredning
kontorshotell i Solna - FirstOffice Hemvärnsgatan 9

FirstOffice Hemvärnsgatan 9

Hemvärnsgatan 9, Solna

Inne- och utomhusgymGratis mötesrum

Utforska andra kontorshotell från Helio