Bli matchad

FirstOffice Måttbandsvägen 12

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Måttbandsvägen 12.

Gratis mötesrumPrisvärt

481

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Lagerplats

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Måttbandsvägen 12. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Måttbandsvägen 12 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Måttbandsvägen 12, Täby

Kontorshotell i Arninge - FirstOffice på Måttbandsvägen 12 Centralt i det snabbväxande Arninge, Täby ligger FirstOffice kontorshotell. Här finns det 16 kontor i storleksspannet 9-31 kvm, anpassade för 1-4 arbetsplatser. Det finns rikligt med bra restauranger i närheten och på gångavstånd finns Arninge Centrum. Välkommen till FirstOffice på Måttbandsvägen 12!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice