Bli matchad

FastOffice Lidingö Torsvik

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Lidingö Torsvik.

Ljusa lokaler

631

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Lidingö Torsvik. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Lidingö Torsvik vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Lidingö Torsvik. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Lidingö Torsvik, Lidingö

Kontorshotell på Lidingö - FastOffice Stockholmsvägen 18 Anläggningen ligger i Torsvik nära Lidingö centrum där det finns restauranger och service. Närhet till motorväg som tar er till centrala Stockholm på ca 15 minuter. Kontorsrummen är mellan 12 och 24 kvm. De håller hög standard och har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Många av rummen bjuder även på sjöutsikt. Som hyresgäster har ni tillgång till gemensamt pentry och konferensrum.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice