Bli matchad

FastOffice Dalénum Lidingö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Dalénum Lidingö.

PrisvärtNära kommunikationer

1040

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Dalénum Lidingö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Dalénum Lidingö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Dalénum Lidingö. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Dalénum Lidingö, Lidingö

Kontorshotell på Lidingö - FastOffice Agavägen 52 Det nya området Dalénum har länge varit basen för Lidingös näringsliv och håller just nu på att utvecklas till en modern och levande stadsdel. Här arbetar ni nära både butiker och gym och inom några hundra meter finns Lidingöbanan som tar er in till centrala Stockholm. Anläggningen är indelad i två våningsplan med rum mellan 12 och 20 kvm. Som hyresgäster har ni tillgång till gemensamma utrymmen såsom pentryn och mötes- och konferensrum. Här kan företag och entreprenörer från olika branscher och inriktningar ha utbyte av varandra och hitta kreativa samarbeten.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice