Bli matchad

Fabriken Virkesvägen 3

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Fabriken Virkesvägen 3.

Historisk byggnadLjusa lokaler

580

Anläggningsstorlek

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Dusch

Frukost

Lagerplats

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Fabriken Virkesvägen 3. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Fabriken Virkesvägen 3 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Fabriken Virkesvägen 3, Söderort

Kontorshotell på Virkesvägen 3, Hammarby Sjöstad Detta är Glasfabriken, Fabrikens kontorshotell. Byggnaden kallas så eftersom den historiskt sett varit just en glasfabrik, som nu renoverats för att bli en hybrid mellan fast och flexibelt mellanstort kontor. Fabriken har två anläggningar i närheten av varandra och de anammar de senaste kontorstrenderna och erbjuder såväl flexibla kontorsplatser som avtal, med fokus på den familjära känslan. På Glasfabriken finns det större, ljusa, kontorsrum med egna toaletter, egen ingång, kök, mötesrum samt en riktigt bra service. Välkommen till Fabrikens kontorshotell på Virkesvägen 3!

Om Fabriken

Fabriken - Hammarby Sjöstads största kontorshotellsaktör Fabriken öppnade upp portarna i början av 2019 med superfräscha kontorshotell i Hammarby Sjöstad. På två adresser, alldeles i närheten av varandra, har historiska fabrikslokaler genomgått omfattande renoveringar till miljöer som nu skapar förutsättningar för kreativa möten och kontorsytor i regi av Fabrikens kontorshotell. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Här arrangeras även nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt att Fabriken erbjuder receptionstjänst, budservice och moderna ytor för representation. Allt med fokus på den familjära känslan.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Fabriken