Få hjälp

Fabriken Textilgatan 31

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Terass/innergård

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Konferensrum

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Om Fabriken Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad

Kontorshotell i Hammarby Sjöstad - Fabriken på Textilgatan 31 Fabriken anammar de senaste kontorstrenderna och erbjuder såväl flexibla kontorsplatser som längre avtal, med fokus på den familjära känslan. Fabriken på Textilgatan i Hammarby Sjöstad har en intressant historia där lokalen har genomgått omfattande renovering från fabrikslokal till en miljö som skapar förutsättningar för kreativa möten. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Fabriken arrangerar nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt erbjuder receptionstjänst, budservice och ytor för representation. Välkommen till ett häftigt kontorshotell i Hammarby Sjöstad!

Om Fabriken

Fabriken - Hammarby Sjöstads största kontorshotellsaktör Fabriken öppnade upp portarna i början av 2019 med superfräscha kontorshotell i Hammarby Sjöstad. På två adresser, alldeles i närheten av varandra, har historiska fabrikslokaler genomgått omfattande renoveringar till miljöer som nu skapar förutsättningar för kreativa möten och kontorsytor i regi av Fabrikens kontorshotell. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Här arrangeras även nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt att Fabriken erbjuder receptionstjänst, budservice och moderna ytor för representation. Allt med fokus på den familjära känslan.

Medlemskap

Fast plats

Tillgång till hela Fabrikens lokaler med mötesrum osv.

Hyra:
4800kr
Tillgång:
1 månad

Flex Plats

Hyra:
2600kr
Tillgång:
1 månad

Dagspass

Hyra:
500kr
Tillgång:
1 dag

Recensioner

Jag och mina kollegor har hyrt kontor på Fabriken sedan våren 2022 och vi kunde inte vara mer nöjda. Lokalerna är stora och väl utrustade med allt man kan tänka sig behöva, man har även möjlighet att boka mötesrum för när man har kunder på besök. Personalen är både mycket trevliga och hjälpsamma, vilket bidrar till en väldigt avslappnad och skön stämning.

Mattias Jacobson

Mattias Jacobson,

CEO & Creative director, Ducktape

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Fabriken