Bli matchad

Fabriken Textilgatan 33

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Fabriken Textilgatan 33.

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Terass/innergård

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Konferensrum

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Om Fabriken Textilgatan 33, Hammarby Sjöstad

Kontorshotell i Hammarby Sjöstad - Fabriken på Textilgatan 31 Fabriken anammar de senaste kontorstrenderna och erbjuder såväl flexibla kontorsplatser som längre avtal, med fokus på den familjära känslan. Fabriken på Textilgatan i Hammarby Sjöstad har en intressant historia där lokalen har genomgått omfattande renovering från fabrikslokal till en miljö som skapar förutsättningar för kreativa möten. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Fabriken arrangerar nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt erbjuder receptionstjänst, budservice och ytor för representation. Välkommen till ett häftigt kontorshotell i Hammarby Sjöstad!

Storlek på anläggningen900 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om Fabriken

Fabriken - Hammarby Sjöstads största kontorshotellsaktör Fabriken öppnade upp portarna i början av 2019 med superfräscha kontorshotell i Hammarby Sjöstad. På två adresser, alldeles i närheten av varandra, har historiska fabrikslokaler genomgått omfattande renoveringar till miljöer som nu skapar förutsättningar för kreativa möten och kontorsytor i regi av Fabrikens kontorshotell. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Här arrangeras även nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt att Fabriken erbjuder receptionstjänst, budservice och moderna ytor för representation. Allt med fokus på den familjära känslan.

Recensioner

Jag och mina kollegor har hyrt kontor på Fabriken sedan våren 2022 och vi kunde inte vara mer nöjda. Lokalerna är stora och väl utrustade med allt man kan tänka sig behöva, man har även möjlighet att boka mötesrum för när man har kunder på besök. Personalen är både mycket trevliga och hjälpsamma, vilket bidrar till en väldigt avslappnad och skön stämning.

Mattias Jacobson

Mattias Jacobson,

CEO & Creative director, Ducktape

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Fabriken