Bli matchad

A house Börshuset

Se alla lediga kontor på kontorshotellet A house Börshuset.

Modern inredningKreativ miljö

1500

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Feb. 2024

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på A house Börshuset. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på A house Börshuset vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på A house Börshuset. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Lobbymedlemskap

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om A house Börshuset, Söderort

Välkommen till A house Börshuset på Slakthusplan 3 i Stockholm, där arbetslivet blir en inspirerande resa mitt i hjärtat av det pulserande Slakthusområdet. Denna kreativa knutpunkt, likt New Yorks Meatpacking District eller Kødbyen i Köpenhamn, har de senaste åren utvecklats till en dynamisk plats för nattliv och kreativa scener. A house kontorshotell Börshuset i Slakthusområdet öppnar sina dörrar och aktiverar området. Här erbjuds coworking för företag och frilansare med fokus på design, dryck, mat och musik. Det blir inte bara en arbetsplats utan också en plats för unika event och nytänkande tech-verksamheter i en kreativ miljö, skapad för att möta behoven hos dagens företagare. Som medlem på A house Börshuset får ni inte bara tillgång till arbetsutrymmen, utan också möjlighet att nätverka med ledande kreatörer inom design, dryck, mat och musik. Det som ingår i kontorshotellet är: En Community Manager främjar en kollaborativ kultur, en bemannad reception med café, anpassade lokaler för design, dryck, mat och musik, tillgång till eventlokaler och projektledare, medlemsfrukost och andra aktiviteter, samt mötesrum, telefonbås och andra bekvämligheter. A house Börshuset erbjuder även imponerande eventlokaler, såsom Börssalen, med sitt bevarade marmorgolv och karaktäristiska träpaneler. Här kan ni arrangera allt från lanseringar och mingel till vinprovningar och vernissager. På Slakthusområdet, som omvandlats från ett industriområde till en unik stadsdel, kommer Börshuset bli en central plats för arbete och möten. Med Slakthusplan som knutpunkt finns goda pendlingsmöjligheter, inklusive bussar som snabbt tar dig till och från området. För dem som föredrar bil är det en smidig resa från närliggande områden som Södermalm och Vasastan. Slakthusområdet är i full utveckling, och med Börshuset som landmärke och A house som drivande kraft skapas en plats där arbete, boende och handel möts, och där kreativiteten blomstrar i takt med stadens pulsslag. Välkommen till A house Börshuset – där ditt arbete blir en del av något större.

Om A house

A house driver och utvecklar kontorshotell och coworking för kreativ utveckling. De kurerar och vitaliserar arbetsplatser med samarbetskulturer där kreativa branscher kan växa. Alla kontorshotell A house öppnar och driver ligger ikoniska byggnader, som de utvecklar och moderniserar men behåller och hedrar dess ursprungliga arkitektur. I varje kontorshotell upptäcker ni ett ekosystem av kreativa individer och företag baserat på mångfald, inkludering och hållbarhet. A house skapar tillgängliga och raka miljöer som utstrålar känslan av att allt är möjligt. A house omformar kontexten för modernt arbetsliv och kollektiva upplevelser. Varje destination behandlas som en prototyp för en samarbetsmiljö, skapat och kurerat för att möta specifika nischer och vitalisera lokalområdet. A house är ett medlemshus där soloprenörer och större företag arbetar sida vid sida. Inspirerade av program med föreläsningar, seminarier och evenemang är de centralt belägna i Stockholm. Byggnaden, en brutalistisk ikon mitt i staden, har omarbetats från arkitektskolan till ett innovativt centrum. Återanvändande och omgestaltning av radikala idéer präglar A house, en "maskin för innovation". Byggnadens unika kvaliteter och nära anknytning till akademin genom ägaren, Akademiska Hus AB, skapar en miljö för nätverk och tvärvetenskapliga kopplingar. A house, som utgår från byggnadens ursprungliga arv, fokuserar på att utveckla grundläggande mänskliga behov inom mat, skydd och kläder, med tillägg av gemenskap och medvetenhet om den digitaliserade världen.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från A house