Bli matchad

Växthuset Lund

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Växthuset Lund.

PrisvärtHandikapsvänligt

600

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Feb. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Lagerplats

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Växthuset Lund. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Växthuset Lund vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Växthuset Lund, Gastelyckan

Växthusets kontorshotell i Gastelyckan i Lund är det senaste tillskottet i Växthusets familj av kontorshotell. Kontorshotellet är centralt beläget med bra kommunikationer i form av bussar och tåg. Vill du ta bilen är det inget problem då det är enkelt att hitta, precis vid påfarten av motorvägen E22:an. Det finns även parkering i anslutning till fastigheten. Kontorshotellet har en totalyta om 600 kvadratmeter fördelat över 17 kontor och lounger. Här finns komplett kök, fikarum och tillgång till kostnadsfria mötesrum. Lokalen är även handikappanpassad. Medlemmar hos Växthuset får även kostnadsfri tillgång till deras andra kontorshotell som ligger i Malmö, Helsingborg och Lund. Genom detta kan man alltså få kostnadsfri tillgång till mötesrum i dessa städer, samt även utvalda platser i Danmark. På växthusets kontorshotell på Kalkstensvägen 2 finns det också möjlighet att hyra förrådsplats.

Om Växthuset

Växthuset är en coworkingaktör som erbjuder prisvärda kontor där mycket ingår i avtalet. Bland annat erbjuder de kostnadsfri juridisk support samt bokförings- och revisionssupport. Växthuset har 29 anläggningar i Skåne och Danmark och som hyresgäst har du tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten