Bli matchad

Genetor Raffinaderiet

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Genetor Raffinaderiet.

OrangeriKreativ miljö

830

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Maj 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Genetor Raffinaderiet. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Genetor Raffinaderiet vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Genetor Raffinaderiet. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Genetor Raffinaderiet, Västra innerstaden

I det gamla verkstadskontoret Raffinaderiet har Genetor topprenoverat den fina gamla byggnaden till ett modernt kontorshotell. Här är det bara några minuters promenadavstånd till centrala Lund med fullservice av butiker, restauranger, kultur, grönområden och kommunikation. Här storsatsas det på service och i huset finns allt från parkering till bemannad reception och frukost varje vardag. Kontorsrum och mötesrum finns i flera olika storlekar som passar de flesta företagen och behoven. I Genetors grundutbud satsas det på generösa loungeytor med härlig modern design och flera inspirerande kreativa ytor att arbeta vid. På kontorshotellets totala yta om 830 kvm kan du välja mellan möblerade kontorsrum, coworkingytor med flex- eller fastplatser i öppen miljö. I entréplan finns ett stort auditorium som kan ta emot upp till 60 sittande. Genetors kontorshotell i Lund ger er tillgång till bokningsbara mötesrum, telefonbås, trevliga lounger, fullt utrustade kök där kaffet ingår och en fin härlig takterrass. Kontorsrummen är fullt utrustade med ergonomiska möbler såsom höj- och sänkbara skrivbord. Här erbjuds man en mysig frukost varje vardag, evenemang med nätverksmöjligheter samt roliga afterwork. Som medlem har man möjlighet att sitta och arbeta på alla deras nyrenoverade och superfräscha anläggningar i Malmö och Helsingborg också.

Om Genetor

Genetor är en snabbt växande aktör inom kontorshotell och coworking-branschen i södra Sverige. Här finner man allt från moderna och nybyggda anläggningar till historiska fastigheter, det finns något för alla. En röd tråd genom alla Genators anläggningar är en känsla av extra lyx i vardagen. Som medlem hos Genator blir du serverad en god och mysig frukost varje morgon, du får sitta i fashionabelt möblerade kontor samt ta inspiration från moderna och kreativt inspirerade lounger och mötesrum. Genator engagerar sina kunder med olika evenemang, bubbel varje månad, nätverksluncher med gästföreläsare och fantastiska after work. Det finns bra tillfällen för företag att mötas upp och diskutera eventuella samarbeten eller lära sig mer om varandras verksamheter. Genetor har strategiskt valt platserna för sina anläggningar med tillgång till bra kommunikationer. Här kan du välja att sitta precis i vid Malmös centralstation där det är lika nära till city som till Västra hamnen eller vid Hyllie station där det tar dig två minuter att gå till tågstationen. Här finns det möjlighet att sätta ihop olika typer av lösningar. Det finns flexplatser, fasta platser och klippkort som ger dig 24h access varje gång du använder kortet. Hos Genetor finner du väldigt flexibla medlemskap som du kan nyttja i alla deras fem anläggningar i Malmö och Helsingborg området. Bolaget har numera en mysig loungeyta på Ängelholm Helsingborgs flygplats som man kan relaxa i under tiden man väntar på sitt flyg. Här tror man verkligen på konceptet jobba vart du vill. Förutom coworking så satsar Genator på att ge tillbaka till samhället, dom är stolta sponsorer till Team Rynkeby som är välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till svårt sjuka barn.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten