Bli matchad

11 lediga kontor att hyra i Lund

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor i Lund, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. I Lund kostar det från 4,475kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Lund finns det 1 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

Genetor Raffinaderiet

Genetor - logo

Fabriksgatan 2, Västra innerstaden, Lund

Orangeri
Kreativ miljö

11 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lund - Genetor Raffinaderiet

11 lediga kontor just nu

kontorshotell i Lund - Genetor Raffinaderietkontorshotell i Lund - Genetor Raffinaderiet

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 3 200 kr/person/mån

Fabriksgatan 2 i Lund är en gammal unik anläggning med modern inredning och flexibla kontorslösningar.

Premium

Resultat 1-1 (utav 1)

Snabbfakta om kontorshotell i Lund

Antal kontorshotell i Lund1
Antal operatörer i Lund1
Antal lediga kontor i Lund11
Antal kvadratmeter kontorshotell i Lund830
Billigaste priset4,475kr/person/månad
Högsta priset4,475kr/person/månad
Populärt alternativGenetor Raffinaderiet
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar