Bli matchad

FastOffice Nymärsta Torg 6

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Nymärsta Torg 6.

466

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Nymärsta Torg 6. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Nymärsta Torg 6 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Nymärsta Torg 6. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Nymärsta Torg 6, Sigtuna kommun

Kontorshotell i Märsta Centrum - FastOffice Nymärsta Torg 6 Ett av FastOffice kontorshotell mitt i Märsta Centrum, denna anläggning är på 466 kvm. I Märsta Centrum finns mycket goda kommunikationer och närhet till allt från Arlanda till alla butiker, restauranger och närservice som erbjuds inne i Märsta Centrum. Välkomna till FastOffice i Märsta!

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell från FastOffice