Bli matchad

Convendum Brahegatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Brahegatan.

Lösningar för stora företagBra service

3700

Anläggningsstorlek

39

Mötesrum

Öppnades Mars 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Gym

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Brahegatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Brahegatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Brahegatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Ger access till alla Convendums enheter.

Om Convendum Brahegatan, Östermalm

Med utsikt över Humlegården finner vi Convendums lyxiga coworking space på Brahegatan 10. Anläggningen har öppna våningsplan, härligt ljusinsläpp och fina materialval.. På kontorshotellets 3700kvm fördelat på fyra våningar finns det möjlighet för större företag att hyra hela eller delar av ett våningsplan. I direkt anslutning till loungen finns konferensrum i olika storlekar för interna möten. Här får ni förstklassig service och det serveras frukost till medlemmarna varje vardag. Anläggningen ligger mellan Östermalm och Humlegården, med närhet till grönområden i parken men ändå stadspulsen vid Stureplan i direkt närhet. Humlegårdsparken var från början en kunglig trädgård som Johan den tredje anla för att odla frukt, kryddor och humle. År 1869 blev humlegården en allmän park och ett populärt naturområde för stockholmarna. Under de varma månaderna öppnas flera tillfälliga sommarrestauranger med uteserveringar i parken. Från Brahegatan 10 tar du dig på några minuter till Stureplans stadspuls. Här finns flera prisbelönta restauranger, lyxig shopping och bra kommunikationer. Bussar och röda tunnelbanelinjen tar dig snabbt vart du vill. Gemensamt för alla Convendums enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor. Det finns lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. *Exempelbilder från Convendums andra anläggningar.

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum