Topp 9 kontorshotell med terrass i Stockholm

Top 9 kontorshotell med terrass i Stockholm, vi har listat dem alla.

Topp 9 kontorshotell med terrass i Stockholm
Den magiska terrassen på WeWork Malmskillnadsgatan med utsikt över NK i Stockholm

Vem älskar inte en milsvid utsikt tillsammans med en kaffe i handen en solig sommarmorgon på kontoret när teamet ska köra standup? Eller en härlig plats att abonnera när ni kör AW? Det råder som tur är inte brist på fina terasser hos Stockholms kontorshotell, nästan så att det vimmlar av dem.

Nedan listar vi de 10 finaste terrasserna i Stockholm på kontorshotell.

Alla som hyr kontor på något av dessa kontorshotell har access att nyttja terrasserna. Det finns möjlighet att hyra allt från 1 kontorsplats upp till egna avdelningar för 50-100 anställda.

Alla kontor med terrass

Sök direkt på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen
Convendum Slussen

Convendum Slussen

Convendum Slussen har inte bara en enastående utsikt ut över vattnet från kontoret, utan skryter med en av dem bästa terrasserna i hela city. Anläggningen ligger i det ikoniska glashuset, praktiskt taget ovanpå tunnelbanestationen. Går att abonnera för hyresgästerna som sitter i huset.

Här finns det kontorsrum för allt från 2 personer till 30 personer.

Kontor för 4 personer på Convendum Slussen

Från 30 000kr/månad

Se tillgängliga kontor på Convendum Slussen

I Know a Place Hötorgsskrapan

I Know a Place är en något mindre anläggning som har de två översta våningarna i 5e Hötorgsskrapan. Inte bara att utsikten från kontoret är to-die-for, terrassen är något helt annat. Tyvärr är det nästan alltid fullt på denna anläggning, men kika nedan för att se om något finns tillgängligt för tillfället.

Kontor för 8 personer på I Know A Place

Från 72 900kr/mån

Se alla tillgängliga kontor på I Know a Place

WeWork Urban Escape

Ovanpå Gallerian, i det som kallas Urban Escape, har det internationella kontorshotellet WeWork 14 000kvm coworking. I huset finns även Spotify och Microsoft. På våning 14, bredvid en av anläggningens större lounger, har de en stor terrass med utsikt ut över Stockholm City.

Denna terrass är öppen för alla hyresgäster att använda och är väldigt lättillgänglig då den ligger precis i anslutning till ett kök och lounge. Den går även att hyra för evenemang om man är medlem.

På WeWork finns det kontor för alla företagsstorlekar, allt från 1 person till ett helt våningsplan för 220 personer.

Kontor för 6 personer på WeWork

34 400kr/mån

Se tillgängliga kontor hos WeWork

United Spaces Torsgatan

Ok, vi vet, detta är ingen terrass. Men det är en av dem bättre innergårdarna. Till och med så att det är 2st innergårdar som är lika stora. På den som syns på bild ovan finns det utegym och massvis med bordsplacering för att ta med sig sin lunch ute på sommaren. Kontorshotellets kök ligger precis innanför de stora glasdörrarna, vilket gör det väldigt enkelt att använda.

Den andra uteplatsen har, hör och häpna, en paddelbana. Gömd mitt i Stockholm City kan ni alltså spela paddel på kontoret på lunchrasten.

United Spaces Torsgatan har kontor för 1 - 30 personer.

Kontor för 12 personer på United Spaces

93 030kr/mån

Se tillgängliga kontor på United Spaces

Convendum Nybrogatan 17

Convendum Nybrogatan är en av Convendum's finare anläggningar, mitt på Östermalm i Stockholm i det ikoniska Astoriahuset. Här har man inte sparat på wow-faktorn när det kommer till terrassen på taket.

Det är ofta väldigt fullt på anläggningens 3 våningar men är ni intresserade av ett riktigt representativt kontor kika in länken nedan.

Kontor för 6 personer på Convendum Nybrogatan

52 313kr/mån

Se tillgängliga kontor på Convendum Nybrogatan

United Spaces Waterfront Building

En till anläggning från United Spaces, detta deras första och största anläggning. Waterfront är en ikonisk byggnad i Stockholm som många känner till som ligger ovanpå centralstationen.

Terrassen ligger på våning 2, i samband med den stora loungen. På terrassen finns en grill. Inne i loungen finns en bar med serveringstillstånd. Kan det bli bättre?

Se United Spaces Waterfront lediga kontor nedan.

Kontor för 22 personer på United Spaces Waterfront

Från 117 498kr/mån

Se tillgängliga kontor på United Spaces Waterfront

7A Odenplan

7A Odenplan är en av 7A's första anläggningar. 7A är en av Stockholms största kontorshotellsoperatörer. Anläggningen på Odenplan är en perfekt anläggning för dem som vill ha ett bra kommunikationsläge men inte behöver sitta precis mitt i city.

På terrassen anordnar 7A regelbundet AW's och fester.

Se 7A Odenplan's tillgängliga kontor nedan.

Kontor för 3 personer på 7A Odenplan

Från 19 800kr/mån

Se tillgängliga kontor på 7A Odenplan

Regus Östermalmstorg

Terrassen på Regus Östermalmstorg i Stockholm

Regus är världens största kontorshotellsoperatör. De har en hel drös med anläggningar i Stockholm, men Östermalmstorg är nog deras finaste. Du har utsikt över Östermalmstorg och takåsarna. Med tanke på det centrala läget är detta ett mecka för de som har många affärsmöten.

Se tillgängliga kontor på Regus Östermalmstorg nedan.

Kontor för 4 personer på Regus Östermalmstorg

Från 36 990kr/mån

Se tillgängliga kontor på Regus Östermalmstorg

iOffice Kungsgatan 37

iOffice är en av de aktörerna som växer snabbast i Stockholm, med snart 6 anläggningar i Stockholm om totalt 17 000kvm. Kunder väljer iOffice för det centrala läget och attraktiva priser.

Kungsgatan 37 är en av deras äldre anläggningar som skryter med en terrass som sträcker sig längs med Kungsgatan.

Se tillgängliga kontor på iOffice nedan.

Kontor för 7 personer på iOffice Kungsgatan 37

Från 45 500kr/mån

Se tillgängliga kontor på iOffice Kungsgatan 37

Fler terrasser

Utöver alla terrasserna vi listat ovan på Stockholms kontorshotell, finns det en mängd fler. Det gemensamma är att en terrass verkligen höjer arbetsmiljökvaliteten, och vi hör ofta att det är uppskattat av företagen vi hjälper med att hitta kontor.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt kontor för just er, kanske med en terrass? Hör av dig till oss så hjälper en av våra rådgivare er kostnadsfritt med att jämföra marknaden.

Vi hjälper er hitta rätt kontor

En av våra experter hjälper er kostnadsfritt att jämföra alternativ

Få hjälp