Få hjälp

295 lediga rum på kontorshotell att hyra i Göteborg

Jämför bland över 295 kontor på 29 kontorshotell i Göteborg. Vi har samlat alla lediga kontor på Göteborgs kontorshotell på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

Mindpark Göteborg

Masthamnsgatan 3, City, Göteborg

Terrass
Kreativ miljö

10 lediga kontor just nu

Mindpark kontorshotell i Göteborg erbjuder flexibla kontorslösningar för både små och stora företag. Modern och kulturell anläggning belägen i Göteborgs affärsdistrikt Lilla Bommen.

World Trade Center Teatergatan

Teatergatan 19, City, Göteborg

Familjärt
Terrass

2 lediga kontor just nu

WTC Göteborg på trendiga Teatergatan är deras lite mindre kontorshotell som präglas av en personlig och familjär atmosfär. Här upplever ni härliga terrasser, trevliga kontorsgrannar och stadens puls precis utanför porten.

Tokali Kungsporten

Kungsporten 4A, Sydväst, Kungsbacka

Prisvärt
Familjärt

4 lediga kontor just nu

Tokali Kungsporten är ett trivsamt kontorshotell i Billdal, Kungsbacka där ni kan hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum och öppet utrymme för mer informella möten. I området finns både service och grönområde.

Tokali Kyrkogatan

Kyrkogatan 30, City, Göteborg

Charmig byggnad
Familjärt

5 lediga kontor just nu

Tokali på Kyrkogatan i centrala Göteborg består av tre våningar i en charmig 1800-talsbyggnad. Här finns kontor, mötesrum och kök samt en inglasad innergård som lämpar sig väl för kundträffar eller luncher.

Palmung Mellin Fastigheter Cogito

Hulda Lindgrens gata 8, Sydväst, Göteborg

Parkering
Ljusa lokaler

6 lediga kontor just nu

Kontorshotell i det företagstäta området Högsbo, Göteborg med ljusa rum i storlekarna 10-31 kvm med tillgång till gemensamma ytor, konferens- och mötesrum samt lounge. Parkering för både bil och cykel ingår i hyran.

Regus Ullevi

Fabriksgatan 7, City, Göteborg

Ljusa lokaler
Prisvärt

4 lediga kontor just nu

Regus Ullevi i centrala Göteborg är ett prisvärt kontorshotell med ljusa och moderna lokaler. Här finns möjlighet att hyra eget privat kontorsrum och coworkingplatser, och som medlemmar har ni även tillgång till mötes- och konferensrum.

FirstOffice Säveån

Industrivägen 55, Nordost, Partille

Gratis mötesrum
Prisvärt

9 lediga kontor just nu

FirstOffice i Sisjön är ett trivsamt kontorshotell i moderna och ljusa lokaler som erbjuder både möblerade och omöblerade kontorsrum i storlekarna 10-52 kvm, lämpliga för 1-6 personer. Fri parkering ingår i medlemsskapet.

FirstOffice Majorna

Fiskhamnsgatan 2, City, Göteborg

Gratis mötesrum
Prisvärt

5 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Majorna är en ljus och fräsch anläggning vackert belägen invid Göta Älv. Här finns modernt inredda kontorsrum i varierande storlekar och som hyresgäst har ni tillgång till mötesrum, gemensamma utrymmen och en mysig gemensam terass.

Regus Odinsgatan 13

Odinsgatan 13, City, Göteborg

Centralt läge
Prisvärt

9 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell på Odinsgatan är en central kontorsanläggning i Göteborg, med citykärnan och centralstationen på gångavstånd. Privata kontorsrum och coworkingplatser i ljusa och moderna lokaler, med tillgång till mötesrum.

Coworking Office Göteborg

Anders Carlssons gata 14, Lindholmen, Göteborg

Bra Förbindelser
Fin Utsikt

2 lediga kontor just nu

På Coworking Office i Göteborg Lindholmen erbjuds ombonade privata kontorsrum med utsikt över inloppet till Göteborg. Anläggningen är intim med mysiga gemensamma trevliga ytor.

Entreprenörsgatan Lindholmspiren

Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg

Ljusa lokaler
Modern inredning

5 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatans kontorshotell på Lindholmen erbjuder egna kontorsrum, fasta skribordsplatser och flexplatser. Lokalen är ljus och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen. Gångavstånd till centrala Göteborg samt tillgång till parkering.

FirstOffice Sävedalen

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Gratis parkering
Gratis mötesrum

3 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Sävedalen, Partille erbjuder ljusa och moderna kontorsrum i olika storlekar. De erbjuder även BigOffice – nyckelfärdiga kontor för de företag som önskar en större privat yta. Tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

C/O Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 32, Övriga Hisingen, Göteborg

Prisvärt
Gratis mötesrum

15 lediga kontor just nu

Kontorshotell C/O Hisingen erbjuder ergonomiskt möblerade kontorsrum i olika storlekar och fri tillgång till mötesrum samt all tänkbar kontorsservice. Anläggningen ligger nära kommunikationer in till centrala Göteborg.

World Trade Center City

Mässans gata 10, City, Göteborg

Reception
Centralt läge

3 lediga kontor just nu

WTC Göteborg ligger centralt på Mässans gata vid Korsvägen och är deras lite större kontorshotell där de erbjuder kontorslösningar, bemannad reception, tillgång till parkeringshus, trevliga lounger och genomtänkta, gemensamma utrymmen.

Entreprenörsgatan Östra Hamngatan

Östra Hamngatan 1, City, Göteborg

Historisk byggnad
Gratis mötesrum

5 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatans kontorshotell på Östra Hamngatan ligger i Hasselbladska huset, och erbjuder kontorsrum, skrivbordsplatser och flexplatser. Med detaljer från nyrenässansstilen och högt i tak låter anläggningen industrihistoria möta modern tid.

United Spaces Lindholmen

Pumpgatan 1, Lindholmen, Göteborg

Lösningar för stora företag
Modern inredning

135 lediga kontor just nu

United Spaces nybyggda kontorshotell på Lindholmen samlar innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Ett modernt kontorshotell med många bra lösningar för större företag!

Spaces Lindholmen

Theres Svenssons gata 13, Lindholmen, Göteborg

Modern inredning
Terrass

12 lediga kontor just nu

Kontorshotellet Regus Spaces ligger i det innovativa Lindholmen Science Park - Göteborgs mest expansiva och innovationsvänliga område. I en ljus och modern lokal erbjuds privata kontorsrum och coworkingplatser.

Entreprenörsgatan Hasselbladshuset

Sankt Eriksgatan 6, City, Göteborg

Historisk byggnad
Modernt

8 lediga kontor just nu

Det ena av Entreprenörsgatans två kontorshotell i Hasselbladska huset. En ny och modern anläggning med privata kontorsrum för både små och stora företag. Som hyresgäst har du även tillgång deras andra lokaler på Kungsgatan och Lindholmspiren. Öppnar januari 2023.

Entreprenörsgatan Kungsgatan

Kungsgatan 4, City, Göteborg

Kreativt
Café

1 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatan på Kungsgatan är ett kreativt kontorshotell i en av Göteborgs finaste fastigheter, som erbjuder kontorsrum för 2-6 personer och flexplatser. Lokalen har stora och moderna gemensamma utrymmen med härligt läge ut mot Kungsgatan och Esperantoplatsen.

FirstOffice Åby Arena

Åby Arenaväg 8A, Mölndal, Mölndal

Utsikt
Gratis mötesrum

26 lediga kontor just nu

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! Här finns totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

Regus Östra Hamngatan

Östra Hamngatan 17, City, Göteborg

Historisk byggnad
Prisvärt

7 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell på Östra Hamngatan ligger mitt i hjärtat av Göteborgs city. Här erbjuds ni privata kontor ochcoworkingplatser i en vacker byggnad från 1700-talet, med stora fönster från golv till tak som ger anläggningen ett naturligt ljusinsläpp.

FirstOffice Navet

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Fri tillgång parkering
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen, Partille med med fri tillgång till parkering. Här erbjuds omöblerade privata kontorsrum med tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

Upper Wasa

Föreningsgatan 14, City, Göteborg

Gratis mötesrum
Eventyta

14 lediga kontor just nu

Upper Wasa kontorshotell ligger högst upp i Vasastan i Göteborg. En nyöppnad anläggning där mycket ingår i priset! Hyresgäster har tillgång till mötesrum, vilorum, eventyta samt en härlig terass.

United Spaces Östra Hamngatan

Östra Hamngatan 16, City, Göteborg

Modern inredning
Ljusa lokaler

2 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell på Östra Hamngatan i centrala Göteborg är en stor och modern med trevlig personal och inspirerande miljöer. Här erbjuds flexibla kontorslösningar för både små och större företag, med tillgång till mötes- och konferensrum.

Arena Platinan

Mårten Krakowgatan 2, City, Göteborg

Modern inredning
Terass

2 lediga kontor just nu

Arena Platinan är ett helt nyöppnat kontorshotell beläget på 12:e våningen i den nybyggda fastigheten Platinan. Här finns främst flexarbetsplatser i öppen yta, men även ett antal kontorsrum. Tillgång till takterrasser med härlig utsikt och frukost varje dag.

Tokali Triangeln

Ättehögsgatan 8A, Nordost, Göteborg

Familjärt
Gratis mötesrum

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Tokali Triangeln i Kålltorp är ett trevligt kontorshotell beläget tio minuter från centrala Göteborg. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum. I anslutnng till byggnaden finns en bilparkering.

Arena Nordstan

Götgatan 15, City, Göteborg

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Arena kontorshotell i centrala Göteborg har en härlig naturinspirerad inredning. Här finns främst coworkingplatser, men även ett par kontorsrum. Mötesrum finns att tillgå. Anläggningen har en terass med ett häftigt utomhuskontor och det serveras frukost varje dag.

Entreprenörsgatan Södra Larmgatan

Södra Larmgatan 2, City, Göteborg

Historisk byggnad
Gratis mötesrum

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Entreprenörsgatans kontorshotell på Södra Larmgatan erbjuder kontorsrum, skrivbordsplatser och flexplatser i en flera hundra år gammal lokal i de gamla artilleristallarna. De ca 20 företag som sitter här idag är unga och innovativa och skapar ett härligt nätverk.

Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan

Ingenjörsgatan 8, City, Göteborg

Familjärt
Digital kultur

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Entreprenörsgatans kontorshotell på Ingenjörsgatan 8 i Göteborg är en liten anläggning på 200 kvm som främst samlar företag inom det digitala. Här finns främst fasta platser att hyra med tillgång till lounge, telefonbås, kök och konferensrum.