Bli matchad

I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45

Se alla lediga kontor på kontorshotellet I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45.

UtsiktModern inredning

800

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos I Know A Place i deras loungeytor med utsikt över Stockholm.

Om I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45, City

I Know a Place kontorshotell på Sergels Torg är ett unikt kontorshotell på 800 kvm uppdelat på 2 våningsplan. På toppvåningen finns tre kontor, med plats för sex till åtta personer i vardera, för kort eller längre uthyrning. Det kommer även att finnas ett antal flexibla kontorsplatser. Lokalerna är också tillgängliga för konferenser, möten och events. Totalt finns åtta mötesrum av varierande storlek, en stor lounge och takterrass med oslagbar utsikt. Det centrala läget ger närhet till restauranger, caféer, service och kommunikationer.

Om I Know A Place

I Know a Place har två kontorshotell i Stockholm - en anläggning i city samt en på Kungsholmen. Anläggningen i city är känd för sin design och utsikt - högst upp i femte hötorgsskrapan ser man nästan hela Stockholm, och har en oslagbar förgrund i form av glaspelaren på Sergels Torg. I Know a Place är lite av en doldis på stockholms kontorshotellsmarknad, men otroligt uppskattad av de som hittar hit. Här är det sällan lediga kontor då hyresgäster tenderar att stanna länge. Lokalerna är även kända från många serier och filmer som spelats in i deras vackra lokaler. Man kan bland annat se lokalerna i succéserierna Gåsmamman och Älska mig. Anläggningen på Kungsholmen är också modernt inredd och en väldigt fin arbetsplats. Just Kungsholmen har ett något tunnare utbud med kontorshotell vilket gör den här anläggningen extra uppskattad från hyresgäster. Utöver sina kontorshotell driver man även konceptet "I Know a Guy" som är en fullskalig servicepartner till operatörer och fastighetsägare, vilket innebär att man kan hitta t.ex. receptioner som driftas av I know A Guy i andra fastigheter i Stockholm.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från I Know A Place