Bli matchad

WeWork Malmskillnadsgatan 32

Se alla lediga kontor på kontorshotellet WeWork Malmskillnadsgatan 32.

Attraktivt lägeTerrass

10750

Anläggnings storlek

47

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på WeWork Malmskillnadsgatan 32. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på WeWork Malmskillnadsgatan 32 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på WeWork Malmskillnadsgatan 32. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

All Access

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats i loungeytorna hos WeWork

Dedicated desk

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Dedicated desk på WeWork

Om WeWork Malmskillnadsgatan 32, City

Kontorshotell WeWork Malmskillnadsgatan 32 ligger i hjärtat av Stockholm City. Färgat av pulsen och ljuden i centrala Stockholm erbjuder WeWorks kontorshotell en kreativ oas med en dynamisk adress. På WeWork Malmskillnadsgatan hittar du framförallt kontorsytor och lösningar för de lite mindre företagen, och här kan du hyra allt från enskilda kontorsplatser till större kontorsrum, allt utifrån dina behov och önskemål. Vill ni ta med hunden till kontoret går det också bra. Förutom WeWorks bekvämligheter som receptionsservice, privata kontor och unika konferensrum, finns här dessutom duschar och bekväm cykelförvaring. Varje förmiddag finns WeWorks egen barista på plats och serverar förstklassiga kaffedrycker, och på eftermiddagarna skapas feststämning när ölkranarna öppnas. Anläggningen sitter ihop med WeWorks anläggning på andra sidan Gallerian, Regeringsgatan 29. Totalt finns här över 14000 kvm kontor och loungeyta. Vill du komma ut en sväng? De avslappnade kaféerna och stigarna i Kungsträdgården ligger bara några minuter bort. Dessutom gör en mängd buss- och tåglinjer i närheten det enkelt att hålla kontakten i hela staden. Oavsett om du vill starta en ny satsning eller utöka din verksamhet, kommer detta kontorshotell nära Sergels torg säkert att passa dig och ditt företag.

Om WeWork

Oavsett om du är ute efter enskilt skrivbord, eget kontorsrum med flera arbetsplatser eller hela våningsplan, skapar WeWork en kreativ miljö för produktivitet, innovation och gemenskap. WeWork är världens största operatör av kontorshotell / co-working spaces och har de senaste åren tagit världen med storm. De fokuserar på att bygga kontor i världsklass och har satt igång en revolution inom kontorsbranschen. Idag är de kända för snygga och inspirerande kontorsmiljöer och en servicegrad som är svårslagen, självklart med flexibla avtalstider. WeWork levererar kontor för allt från enmansbolag till custom-fit lösningar för företag med hundratals anställda. Konceptet går ut på flexibla avtalstider och full service, i kontorsmiljöer som är svårslagna. Är ni 20 anställda eller fler får ni ett HQ by We som fokuserar på att ge er egna gemensamma ytor utöver arbetsplatserna och en planritning som fungerar för er verksamhet och kultur. Företag såsom HSBC, Microsoft, Facebook m.fl. har alla valt denna typ av lösning världen över.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från WeWork