Bli matchad

92 lediga kontor på kontorshotell att hyra på Lidingö, Stockholm

Letar ni nytt kontor på Lidingö? Upptäck och jämför kontor från 3 kontorshotell och 2 unika hyresvärdar på Lidingö med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. På Lidingö startar priserna på kontor på kontorshotell från 2,460kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell på Lidingö

Totalt finns det över 3 271kvm kontorshotellsyta på Lidingö. Det största kontorshotellet är Regus Lidingö, som är 1 600kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 090kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell på Lidingö. På Lidingö är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Regus Lidingö

Stockholmsvägen 33, Lidingö, Lidingö

89 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lidingö - Regus Lidingö

89 lediga kontor just nu

Kontor från 2 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 120 kr/person/mån

Upplev det bästa på Regus Lidingö – exklusivt läge nära Stockholm, enkel pendling med närbelägna hållplatser, flexibla arbetsutrymmen och förmåner för en komplett arbetsdag.

FastOffice Dalénum Lidingö

Agavägen 52a, Lidingö, Lidingö

Prisvärt
Nära kommunikationer

3 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lidingö - FastOffice Dalénum Lidingö

3 lediga kontor just nu

Kontor från 3 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i området Dalénum på Lidingö erbjuder kontorslösningar, mötesrum och gemensamma utrymmen på två våningsplan. Här kan företag och entreprenörer från olika branscher och inriktningar ha utbyte av varandra och hitta kreativa samarbeten.

FastOffice Lidingö Torsvik

Stockholmsvägen 18, Lidingö, Lidingö

Ljusa lokaler
Betald placering
kontorshotell i Lidingö - FastOffice Lidingö Torsvik

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell på Lidingö erbjuder kontorsrum mellan 12 och 24 kvm med hög standard och härligt ljusinsläpp. Vissa rum har även sjöutsikt. Anläggningen ligger i Torsvik nära Lidingö centrum där det finns restauranger och annan service.

Resultat 1-3 (utav 3)

Snabbfakta om kontorshotell på Lidingö, Stockholm

Antal kontorshotell på Lidingö3
Antal operatörer på Lidingö2
Antal lediga kontor på Lidingö92
Antal kvadratmeter kontorshotell på Lidingö3 271
Billigaste priset2,460kr/person/månad
Högsta priset3,495kr/person/månad
Populärt alternativRegus Lidingö
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar