Bli matchad

1 lediga rum på kontorshotell att hyra på Lidingö, Stockholm

Hitta och jämför alla lediga kontor på 2 kontorshotell hos 1 olika kontorshotellsoperatörer på Lidingö, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. På Lidingö kostar det från 4,990kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell på Lidingö

Totalt finns det över 1 671kvm kontorshotellsyta på Lidingö. Det största kontorshotellet är FastOffice Dalénum Lidingö, som är 1 040kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 835kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell på Lidingö. På Lidingö är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FastOffice Dalénum Lidingö

Agavägen 52a, Lidingö, Lidingö

Prisvärt
Nära kommunikationer

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lidingö - FastOffice Dalénum Lidingö

1 ledigt kontor just nu

Kontor från 5 000 kr/person/mån

Medlemskap från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i området Dalénum på Lidingö erbjuder kontorslösningar, mötesrum och gemensamma utrymmen på två våningsplan. Här kan företag och entreprenörer från olika branscher och inriktningar ha utbyte av varandra och hitta kreativa samarbeten.

FastOffice Lidingö Torsvik

Stockholmsvägen 18, Lidingö, Lidingö

Ljusa lokaler
Betald placering
kontorshotell i Lidingö - FastOffice Lidingö Torsvik

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Medlemskap från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell på Lidingö erbjuder kontorsrum mellan 12 och 24 kvm med hög standard och härligt ljusinsläpp. Vissa rum har även sjöutsikt. Anläggningen ligger i Torsvik nära Lidingö centrum där det finns restauranger och annan service.

Snabbfakta om kontorshotell på Lidingö, Stockholm

Antal kontorshotell på Lidingö2
Antal operatörer på Lidingö1
Antal lediga kontor på Lidingö1
Antal kvadratmeter kontorshotell på Lidingö1 671
Billigaste priset4,990kr/person/månad
Högsta priset4,990kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Lidingö Torsvik
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar