Bli matchad

1 lediga rum på kontorshotell att hyra i Norr, Malmö

Hitta och jämför alla lediga kontor på 1 kontorshotell hos 1 olika kontorshotellsoperatörer i Norr, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Norr kostar det från 2,996kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Norr

Totalt finns det över 1 900kvm kontorshotellsyta i Norr. Det största kontorshotellet är FastOffice Malmö, som är 1 900kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 900kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Norr. I Norr är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FastOffice Malmö

Norra Bulltoftavägen 65G, Norr, Malmö

Terrass
Nära kommunikationer

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FastOffice Malmö

1 ledigt kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Fastoffice Norra Bulltoftavägen 65G i Malmö är ett nyrenoverat kontorshotell på 1900 kvm med kontorsrum från 9-24 kvm, 4 konferensrum, gemensamhetsytor och uteplats. En parkeringsplats ingår.

Snabbfakta om kontorshotell i Norr, Malmö

Antal kontorshotell i Norr1
Antal operatörer i Norr1
Antal lediga kontor i Norr1
Antal kvadratmeter kontorshotell i Norr1 900
Billigaste priset2,996kr/person/månad
Högsta priset2,996kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Malmö
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar