Bli matchad

8 lediga rum på kontorshotell att hyra i Öster, Malmö

Hitta och jämför alla lediga kontor på 2 kontorshotell hos 2 olika kontorshotellsoperatörer i Öster, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Öster kostar det från 997kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Öster

Totalt finns det över 827kvm kontorshotellsyta i Öster. Det största kontorshotellet är FirstOffice Bulltofta, som är 471kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 413kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Öster. I Öster är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Växthuset Jägersrovägen

Jägersrovägen 10, Öster, Malmö

Parkering
Hundvänligt

5 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - Växthuset Jägersrovägen

5 lediga kontor just nu

Kontor från 1 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Växthuset kontorshotell i Fosie i Malmö är en nyrenoverad anläggning med kontor i olika storlekar med tillgång till mötesrum i alla deras anläggningar. Nära till både Pågatågen och bussar in till centrala Malmö. Gratis parkering vid fastigheten.

FirstOffice Bulltofta

Höjdrodergatan 25, Öster, Malmö

Gratis mötesrum
Ljusa lokaler

3 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Bulltofta

3 lediga kontor just nu

Kontor från 5 300 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell i Bulltofta i Malmö är en hemtrevlig anläggning som erbjuder kontorsrum i storlekarna 9-20 kvm med tillgång till mötesrum, lounger och gemensamma ytor. Anläggningen ligger i Bulltofta industriområde med goda kommunikationsmöjligheter.

Snabbfakta om kontorshotell i Öster, Malmö

Antal kontorshotell i Öster2
Antal operatörer i Öster2
Antal lediga kontor i Öster8
Antal kvadratmeter kontorshotell i Öster827
Billigaste priset997kr/person/månad
Högsta priset5,300kr/person/månad
Populärt alternativVäxthuset Jägersrovägen
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar