Bli matchad

26 lediga rum på kontorshotell att hyra i Fosie, Malmö

Hitta och jämför alla lediga kontor på 2 kontorshotell hos 1 olika kontorshotellsoperatörer i Fosie, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Fosie kostar det från 3,166kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Fosie

Totalt finns det över 1 749kvm kontorshotellsyta i Fosie. Det största kontorshotellet är FirstOffice Dalaplan, som är 1 007kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 874kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Fosie. I Fosie är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FirstOffice Mobilia

Fosievägen 6, Fosie, Malmö

Utsikt
Mötesrum ingår

16 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Mobilia

16 lediga kontor just nu

Kontor från 3 200 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell på Fosievägen i Malmö erbjuder för 1-2 personer i storlekarna 13-19 kvm. Mötesrum ingår samt tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla deras anläggningar i Sverige.

FirstOffice Dalaplan

Ystadvägen 17, Fosie, Malmö

Gratis mötesrum
Modern inredning

10 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Dalaplan

10 lediga kontor just nu

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell vid Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Den ljusa och moderna anläggningen erbjuder privata kontorsrum för 1-6 personer i storlekarna 9-65 kvm. Området är lätt att ta sig till med lokaltrafik, bil eller cykel.

Snabbfakta om kontorshotell i Fosie, Malmö

Antal kontorshotell i Fosie2
Antal operatörer i Fosie1
Antal lediga kontor i Fosie26
Antal kvadratmeter kontorshotell i Fosie1 749
Billigaste priset3,166kr/person/månad
Högsta priset4,500kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Mobilia
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar