Bli matchad

128 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Mölndal, Göteborg

Letar ni nytt kontor i Mölndal? Upptäck och jämför kontor från 3 kontorshotell och 3 unika hyresvärdar i Mölndal med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Mölndal startar priserna på kontor på kontorshotell från 2,400kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Mölndal

Totalt finns det över 4 770kvm kontorshotellsyta i Mölndal. Det största kontorshotellet är Mindpark Mölndal, som är 2 516kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 590kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Mölndal. I Mölndal är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FirstOffice Åby Arena

Åby Arenaväg 8A, Mölndal, Mölndal

Utsikt
Gratis mötesrum

9 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - FirstOffice Åby Arena

9 lediga kontor just nu

Kontor från 5 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 3 000 kr/person/mån

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! Här finns totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

Mindpark Mölndal

Brogatan 3, Mölndal, Mölndal

Modern inredning
Nära kommunikationer

98 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - Mindpark Mölndal

98 lediga kontor just nu

Kontor från 3 900 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 2 900 kr/person/mån

Upptäck fördelarna med Mindpark Mölndal: Ergonomiska kontor, parkering, hundvänligt, nära kollektivtrafik och shopping. Boka din visning idag!

C/O Mölndal

Idrottsvägen 14a, Mölndal, Mölndal

Terrass
Prisvärt

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - C/O Mölndal

21 lediga kontor just nu

Kontor från 2 400 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Flexibla arbetsytor vid C/O inkluderar möblerade rum, möteslokaler, och närhet till handelscentrum med restauranger och shopping.

Resultat 1-3 (utav 3)

Snabbfakta om kontorshotell i Mölndal, Göteborg

Antal kontorshotell i Mölndal3
Antal operatörer i Mölndal3
Antal lediga kontor i Mölndal128
Antal kvadratmeter kontorshotell i Mölndal4 770
Billigaste priset2,400kr/person/månad
Högsta priset5,500kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Åby Arena
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar