Bli matchad

19 lediga kontor att hyra i Sigtuna, Stockholm

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor i Sigtuna, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. I Sigtuna kostar det från 2,996kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Sigtuna finns det 1 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

FastOffice Raisiogatan 1

FastOffice - logo

Raisiogatan 1, Sigtuna kommun, Sigtuna

Gratis mötesrum

12 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sigtuna - FastOffice Raisiogatan 1

12 lediga kontor just nu

kontorshotell i Sigtuna - FastOffice Raisiogatan 1kontorshotell i Sigtuna - FastOffice Raisiogatan 1

Kontor från 4 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

Det här är FastOffice senaste tillskott av en rad kontorshotell i norrort. FastOffice Sigtuna slog upp portarna 2022-03-01. Det här kontorshotellet är 928 kvm och har 23 privata kontor.

Premium

FastOffice Nymärsta Torg 6

FastOffice - logo

Nymärsta Torg 6, Sigtuna kommun, Sigtuna

Prisvärt

7 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sigtuna - FastOffice Nymärsta Torg 6

7 lediga kontor just nu

kontorshotell i Sigtuna - FastOffice Nymärsta Torg 6kontorshotell i Sigtuna - FastOffice Nymärsta Torg 6

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

Ett av FastOffice kontorshotell mitt i Märsta Centrum, denna nyrenoverade anläggning är på 466 kvm. I Märsta Centrum finns mycket goda kommunikationer och närhet till allt från Arlanda till butiker, restauranger och närservice.

Premium

Resultat 1-2 (utav 2)

Snabbfakta om kontor i Sigtuna, Stockholm

Antal kontorshotell i Sigtuna2
Antal operatörer i Sigtuna1
Antal lediga kontor i Sigtuna19
Antal kvadratmeter kontorshotell i Sigtuna1 394
Billigaste priset2,996kr/person/månad
Högsta priset3,995kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Raisiogatan 1
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar