Bli matchad

16 lediga kontor att hyra i Övriga södra, Malmö

Hitta och jämför alla kontor med flexibla avtal på 1 kontorshotell i Övriga södra, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Övriga södra kostar det från 5,300kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Övriga södra finns det 1 olika operatörer av kontorshotell som erbjuder kontor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag efterfrågar kontor med flexibilitet och full service istället för ett traditionellt 3-5 årigt kontorsavtal. Stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning där ni räknar på mellan 4-7kvm/person.

FirstOffice Dragörkajen

Övägen 8, Övriga södra, Malmö

Utsikt
Gratis mötesrum

16 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Dragörkajen

16 lediga kontor just nu

Kontor från 5 300 kr/person/mån

Medlemskap från 4 500 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell i Limhamn, med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Ljus anläggningen med privata kontorsrum i storlekarna 7-30 kvm med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Lunchrestaurang i byggnaden samt bra utbud i området.

Snabbfakta om kontorshotell i Övriga södra, Malmö

Antal kontorshotell i Övriga södra1
Antal operatörer i Övriga södra1
Antal lediga kontor i Övriga södra16
Antal kvadratmeter kontorshotell i Övriga södra440
Billigaste priset5,300kr/person/månad
Högsta priset5,300kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Dragörkajen
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar