Bli matchad

74 lediga kontor att hyra på Lindholmen, Göteborg

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor på Lindholmen, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. På Lindholmen kostar det från 2,975kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

På Lindholmen finns det 4 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

Spaces Lindholmen

Theres Svenssons gata 13, Lindholmen, Göteborg

Modern inredning
Terrass

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Spaces Lindholmen

21 lediga kontor just nu

Kontor från 3 600 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 230 kr/person/mån

Kontorshotellet Regus Spaces ligger i det innovativa Lindholmen Science Park - Göteborgs mest expansiva och innovationsvänliga område. I en ljus och modern lokal erbjuds privata kontorsrum och coworkingplatser.

United Spaces Lindholmen

Pumpgatan 1, Lindholmen, Göteborg

Lösningar för stora företag
Modern inredning

15 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - United Spaces Lindholmen

15 lediga kontor just nu

Kontor från 4 400 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 3 195 kr/person/mån

United Spaces nybyggda kontorshotell på Lindholmen samlar innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Ett modernt kontorshotell med många bra lösningar för större företag!

Dockside Offices & Coworking

Regnbågsgatan 8B, Lindholmen, Göteborg

Prisvärt
Centralt läge

36 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Dockside Offices & Coworking

36 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 2 750 kr/person/mån

Utforska en dynamisk coworking-upplevelse på Dockside Office & Coworking i Göteborg. Upptäck flexibla arbetsutrymmen, moderna mötesrum och bekvämt pendlingsalternativ. Njut av en produktiv arbetsmiljö och fördelarna med ett centralt beläget kontor.

Entreprenörsgatan Lindholmspiren

Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg

Ljusa lokaler
Modern inredning

2 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Entreprenörsgatan Lindholmspiren

2 lediga kontor just nu

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 4 500 kr/person/mån

Entreprenörsgatans kontorshotell på Lindholmen erbjuder egna kontorsrum, fasta skribordsplatser och flexplatser. Lokalen är ljus och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen. Gångavstånd till centrala Göteborg samt tillgång till parkering.

Resultat 1-4 (utav 4)

Snabbfakta om kontorshotell på Lindholmen, Göteborg

Antal kontorshotell på Lindholmen4
Antal operatörer på Lindholmen4
Antal lediga kontor på Lindholmen74
Antal kvadratmeter kontorshotell på Lindholmen11 300
Billigaste priset2,975kr/person/månad
Högsta priset4,500kr/person/månad
Populärt alternativSpaces Lindholmen
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar