Bli matchad

World Trade Center Göteborg, Mässans gata

Se alla lediga kontor på kontorshotellet World Trade Center Göteborg, Mässans gata.

ReceptionCentralt läge

5000

Anläggningsstorlek

15

Mötesrum

Öppnades Jan. 1989

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Dusch

Lagerplats

Cafeteria

Inspelningsstudio

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på World Trade Center Göteborg, Mässans gata. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på World Trade Center Göteborg, Mässans gata vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om World Trade Center Göteborg, Mässans gata, City

World Trade Center Göteborg betsår av två kontorshotell. På Mässans gata vid Korsvägen ligger den lite större anläggningen där de erbjuder bemannad reception, tillgång till parkeringshus, trevliga lounger och genomtänkta, gemensamma utrymmen. För dig som söker ett härligt, affärsmässigt nätverk och ett kontor där bland annat tillgång till mötesrum ingår i månadshyran är ett kontorshotell i Göteborgs centrum den perfekta lösningen. De tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själv välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor och nyttja det. I över 30 framgångsrika år har World Trade Center Göteborg drivit centrala kontorshotell i Göteborg city. Detta är ett av kontorshotellen som de erbjuder i Göteborg och en helhetslösning för dig som söker fräscha kontor, smidig coworking eller moderna möteslokaler.

Om World Trade Center

World Trade Center är en del av den globala organisationen World Trade Centers Association (WTCA). Som medlem har du möjlighet att nyttja alla anläggningar som drivs under WTCA. WTC erbjuder en global mötesplats för alla typer av företag i fräscha kontor och smidiga coworkinglösningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från World Trade Center