Bli matchad

Workopolis

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Workopolis.

TerrassPrisvärt

635

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Aug. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Workopolis. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Workopolis vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Workopolis. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Workopolis, Västra Hamnen

Välkommen till Workopolis, ett av Malmös mest eftertraktade kontorshotell, där arbetsliv och kreativitet förenas i en inspirerande miljö. Beläget på Riggaregatan 53, på översta våningen med terrasser och en oslagbar panoramavy över havet, är detta kontorshotell en plats där arbetslusten höjs och idéer blomstrar. Här på Workopolis Malmö får du inte bara tillgång till moderna och ergonomiska möbler, utan även möjligheten att njuta av en fantastisk utsikt över Malmös industriella arv, inklusive de imponerande varven och silos från Malmö Kockums. Denna plats bär på stadens rika historia och är nu omvandlad till ett centrum för det pulserande näringslivet och den kreativa energin som präglar Malmö idag. Det här kontorshotellet i Malmö erbjuder en rad bekvämligheter för att göra er arbetsdag så smidig som möjligt. Njut av gratis kaffe och te varje dag, och uppskatta friheten att kunna ha era fyrbenta vänner med er, då de välkomnar hundar på anläggningen. För att underlätta er arbetsdag finns det möjlighet att ordna parkeringsplatser, och för de som önskar duscha finns även den möjligheten till hands. Varje vecka bjuder kontorshotellet in till gemensam frukost, en möjlighet att knyta nya kontakter och dela idéer med andra företagare. För de dagar då inspirationen flödar extra mycket, finns en takterrass där ni kan ta en paus och låta tankarna vandra medan ni njuter av den friska havsbrisen. Workopolis konferenslokal har plats för upp till 50 personer, perfekt för möten och evenemang som sätter er verksamhet i centrum. Men Workopolis är inte bara ett kontorshotell – det är en del av en levande stadsdel där företagsamhet möter bekvämlighet. Med närheten till handelscentrum och affärsområden blir detta en idealisk plats för affärsutveckling och nätverkande. Dessutom erbjuder de fina promenadstråken längs havet en möjlighet till avkoppling och rekreation för att balansera arbetslivet. Pendlingsmöjligheterna till och från Workopolis är både enkla och bekväma. Flera busslinjer stannar precis utanför dörren och tar er snabbt till centrala Malmö. För dig som föredrar bil är det lätt att nå hit från vanliga närområden, med endast 15 minuters körtid från centrala Malmö och 30 minuter från närliggande städer som Lund och Helsingborg. Workopolis Malmö är mer än bara ett kontorshotell – det är platsen där inspiration och framgång möts, där arbete blir en njutbar och effektiv upplevelse. Välkommen till er nya arbetsplats, där din företagsresa tar fart mot nya höjder!

Om Workopolis

Workopolis grundades med visionen att skapa innovativa arbetsmiljöer. Workopolis erbjuder privata kontor, delade arbetsplatser och konferensrum som kan anpassas till varje medlems unika behov. Kontorshotellets filosofi främjar samarbete och inkluderande gemenskap, där nätverkande och kunskapsdelning är nyckelkomponenter. De strävar efter att erbjuda högkvalitativa faciliteter och tjänster för att främja produktivitet och välmående. Ett kontorshotell med en imponerande panoramavy över havet och närhet till Malmös industriella arv, inklusive Kockums varv. Workopolis erbjuder en unik arbetsplats kopplad till stadens rika historia och näringsliv. Med deras dedikerade team som alltid finns till hands för personlig service och support, anpassar de kontinuerligt deras erbjudande för att möta medlemmarnas föränderliga behov. Välkomna till Workopolis, där de tillsammans skapar framtidens arbetsplatser med fokus på samarbete, kreativitet och en stödjande gemenskap.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten