Bli matchad

WeWork Regeringsgatan 29

Se alla lediga kontor på kontorshotellet WeWork Regeringsgatan 29.

Attraktivt lägeModernt

2750

Anläggningsstorlek

15

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på WeWork Regeringsgatan 29. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på WeWork Regeringsgatan 29 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på WeWork Regeringsgatan 29. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Dedicated desk

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Dedicated desk hos WeWork

All Access

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats till loungeytorna hos WeWork

Om WeWork Regeringsgatan 29, City

Kontorshotell WeWork Stockholm City, Regeringsgatan 29 ligger ovanför Gallerian, så centralt som det kan bli i Stockholm. Anläggningen är spektakulär och unik, med en enorm takhöjd, glasgolv, inomhusträd och överlag en otroligt inspirerande miljö. På WeWork Regeringsgatan finns det framförallt kontorsytor för de lite större företagen om 10 anställda och upp mot 100 anställda, och här kan du hyra allt från enskilda kontorsplatser till större kontorsrum, allt utifrån dina behov och önskemål. Förutom WeWorks kännetecknande bekvämligheter som receptionsservice, privata kontor och unika konferensrum, kommer deras duschar och bekväm cykelförvaring på detta hundvänliga läge säkerligen att höja din vardag. Anläggningen sitter ihop med WeWorks anläggning på andra sidan Gallerian, Malmskillnadsgatan 32. Totalt finns här över 14000kvm kontor och loungeyta. Precis utanför porten hittar du Stockholms pulserande atmosfär. Shoppinggator, restauranger och promenadvänliga Kungsträdgården ligger bara några minuter bort. Dessutom gör en mängd buss- och tåglinjer i närheten det enkelt att hålla kontakten med hela Stockholm. Oavsett om du vill göra en ny satsning eller utöka din verksamhet, kommer detta kontorshotell i Stockholm city säkert att passa dig och ditt företag.

Om WeWork

Oavsett om du är ute efter enskilt skrivbord, eget kontorsrum med flera arbetsplatser eller hela våningsplan, skapar WeWork en kreativ miljö för produktivitet, innovation och gemenskap. WeWork är världens största operatör av kontorshotell / co-working spaces och har de senaste åren tagit världen med storm. De fokuserar på att bygga kontor i världsklass och har satt igång en revolution inom kontorsbranschen. Idag är de kända för snygga och inspirerande kontorsmiljöer och en servicegrad som är svårslagen, självklart med flexibla avtalstider. WeWork levererar kontor för allt från enmansbolag till custom-fit lösningar för företag med hundratals anställda. Konceptet går ut på flexibla avtalstider och full service, i kontorsmiljöer som är svårslagna. Är ni 20 anställda eller fler får ni ett HQ by We som fokuserar på att ge er egna gemensamma ytor utöver arbetsplatserna och en planritning som fungerar för er verksamhet och kultur. Företag såsom HSBC, Microsoft, Facebook m.fl. har alla valt denna typ av lösning världen över.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten