Bli matchad

Walborg Ventures

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Walborg Ventures.

Centralt lägeKreativ miljö

2000

Anläggningsstorlek

13

Mötesrum

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Walborg Ventures. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Walborg Ventures vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Walborg Ventures. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Walborg Ventures, Inom Vallgraven

Välkommen till Walborg Ventures - det ultimata co-working spacet i centrala Göteborg. Beläget på Otterhällegatan 2 är det en populär destination för företagare och entreprenörer som söker en kreativ och inspirerande arbetsmiljö. På Walborg Ventures erbjuds en rad olika tjänster som passar både små och stora företag. Kontorshotellet är utrustat med ergonomiska möbler, höghastighetsinternet och en avslappnad atmosfär som gör det lätt att fokusera på arbetet. De har också mötesrum som kan bokas efter behov, perfekt för samarbeten och presentationer. Som medlem på Walborg Ventures får du också tillgång till podstudio och lagerutrymmen, samt möjlighet att hyra innergården för event eller mingel. Dessutom är hundar välkomna på vårt kontorshotell - perfekt för dig som vill ha din fyrbenta vän med dig på jobbet. Beläget centralt där du kan ta dig till handelscentrumet som ligger bara några minuters promenad bort och har ett brett utbud av butiker och restauranger. Det finns också flera parker i närheten som är perfekta för en paus från arbetet. När det gäller pendling är Walborg Ventures lättillgängligt med kollektivtrafik. Busslinjerna 16 och 18 stannar precis utanför dörren, vilket gör det enkelt att ta sig hit från olika delar av Göteborg. Från centralstationen tar det bara 10 minuter med buss. Vill du ta bilen till jobbet så finns det gott om parkeringsplatser i närheten, och det tar ungefär 15 minuter från de vanligaste närområdena. Så om du letar efter en kreativ och inspirerande arbetsmiljö i Göteborg, leta inte längre än Walborg Ventures. Vi är övertygade om att du kommer att älska deras anläggning och allt de har att erbjuda.

Om Walborg Ventures

Walborg Ventures är ett kontorshotell baserat i centrala Göteborg. Kontorshotellet erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö för företagare, entreprenörer och självständiga arbetare. Med ergonomiska möbler, höghastighetsinternet och en avslappnad atmosfär är Walborg Ventures en idealisk plats för att driva affärer. Företaget erbjuder också ett brett utbud av tjänster, inklusive mötesrum, lagerutrymmen och poddstudio. Operatören främjar en kreativ gemenskap genom att bjuda in föreläsare och workshops för att hålla sina medlemmar uppdaterade om de senaste trenderna inom grafisk design, kommunikation och marknadsföring. Företaget fokuserar på design, teknik, mingel och affärer och är inriktat på att stödja unga techbolag. Företaget drivs av entreprenören Jens Østgaard och fastighetsbolaget Wallenstam som vill bidra till bättre förutsättningar för unga bolag i Göteborg. Kontorshotellen är strategiskt placerade i närheten av handelscentrum, parker och andra företag, vilket gör det till en bekväm plats för affärsmöten och samarbeten. Oavsett om du arbetar i egen regi eller på en byrå, är Walborg Ventures en utmärkt plats för att utveckla din verksamhet och nätverka med andra likasinnade.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten