Bli matchad

Växthuset Jägershillgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Växthuset Jägershillgatan.

Gratis mötesrumPrisvärt

640

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Juni 2024

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Dusch

Lagerplats

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Växthuset Jägershillgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Växthuset Jägershillgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Växthuset Jägershillgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Växthuset Jägershillgatan, Jägersro

Växthuset på Jägershillgatan 18 A är ett nyöppnat kontorshotell i Malmö. Beläget i industriområdet Fosie, sträcker sig denna anläggning över 640 kvadratmeter och erbjuder en unik arbetsmiljö för företag och enskilda entreprenörer. Med en enda våning och 24 kontor i olika storlekar, skapar det gär coworking space- och kontorshotellet en lättillgänglig och funktionell arbetsplats. En av anläggningens unika egenskaper är dess tillgänglighet för både människor och deras fyrbenta vänner – med andra ord är hundar välkomna här. Förutom traditionella kontor man stänger om sig, finns också tre mötesrum att nyttja här. Växthuset erbjuder flera bekvämligheter som gör arbetsdagen smidigare. Med drop-in mötesrum, duschar och lagerplats för förvaring möjliggör anläggningen både flexibilitet och funktionalitet. Dessutom finns det parkeringsplatser direkt på fastigheten som även har möjlighet till laddning av elbilar. Kommunikationerna till och från kontorshotellet är bekväma och effektiva. För dem som pendlar finns närliggande busstationer inom gångavstånd, vilket gör det lätt att nå andra delar av staden. Från bostadsområden i Malmö tar det inte lång tid att pendla till och från arbetsplatsen. I närområdet kring coworking spacet finns det ett bra urval av service och bekvämligheter för hyresgästernas behov. Lunchrestauranger och caféer erbjuder mångsidiga matalternativ för arbetsdagens pauser, medan närheten till köpcentrum och andra landmärken skapar en bekväm och funktionell arbetsmiljö. Välkommen att boka in en visning på Växthuset Jägershillsgatan 18 A i Fosie *Exempelbilder från Växthuset andra anläggning

Om Växthuset

Växthuset är en coworkingaktör som erbjuder prisvärda kontor där mycket ingår i avtalet. Bland annat erbjuder de kostnadsfri juridisk support samt bokförings- och revisionssupport. Växthuset har 29 anläggningar i Skåne och Danmark och som hyresgäst har du tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Växthuset