Bli matchad

Växthuset Fredriksbergsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Växthuset Fredriksbergsgatan.

Centralt lägePrisvärt

622

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Apr. 2024

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Lagerplats

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Växthuset Fredriksbergsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Växthuset Fredriksbergsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Växthuset Fredriksbergsgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Växthuset Fredriksbergsgatan, Slussen

Växthuset Fredriksbergsgatan 1, är ett nytt kontorshotell i Malmö sedan 2024. Med ergonomiska möbler, drop-in mötesrum och välkomnande atmosfär är det ett perfekt val för flexibla arbetsmiljöer. Växthuset har sedan tidigare flertalet kontorshotell och coworking spaces i Malmö med omnejd. Det unika erbjudandet inkluderar tillgång till loungeavdelning, fikarum och samtalsrum. Dessutom erbjuds gratis support inom IT, revision, skatt och juridik samt tillgång till kontoret dygnet runt. Med Wi-Fi, städning av gemensamma utrymmen och möjlighet till låsbart kontor med egen logotyp, erbjuder Växthuset en bekväm och professionell arbetsmiljö till riktigt konkurrenskraftiga priser. Varmt välkomna att boka visning direkt via marknadsplatsen!

Om Växthuset

Växthuset är en coworkingaktör som erbjuder prisvärda kontor där mycket ingår i avtalet. Bland annat erbjuder de kostnadsfri juridisk support samt bokförings- och revisionssupport. Växthuset har 29 anläggningar i Skåne och Danmark och som hyresgäst har du tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Växthuset