Bli matchad

UNITY Malmö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet UNITY Malmö.

Centralt lägeOrangeri

230

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Maj 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på UNITY Malmö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på UNITY Malmö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på UNITY Malmö. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast kontorsplats i öppet landskap

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Valfri kontorsplats i öppet landskap.

Om UNITY Malmö, Norra Sorgenfri

Välkommen till UNITY Malmö - den optimala coworking anläggningen på Nobelvägen 127A! Här erbjuds en inspirerande arbetsmiljö för företagare och arbetsentusiaster som vill ha flexibla och delade kontorslösningar. UNITY Malmö är platsen där affären och arbetsglädjen möts och där ni kan bli en del av deras vibrerande commUNITY. Här möter ni en positiv kultur där nya idéer föds och nätverk flätas samman för att hjälpa er och ert företag att nå full potential. UNITY Malmö har allt ni behöver för att trivas och arbeta effektivt. Här kan ni dra nytta av gemensamma lounger för avkoppling eller sätta er i lobbyn där de erbjuds caféservice för er bekvämlighet. UNITY förstår vikten av att skapa en trivsam och produktiv arbetsplats. Beläget i stadsdelen Sorgenfri, har UNITY en utmärkt placering. Området håller på att utvecklas till en unik stadsdel med sin spännande kombination av industriellt arv och kreativa verksamheter. Här finns även flera intressanta handelscentrum i närheten, vilket är perfekt för företagare som behöver göra affärer eller handla. Ett centralt område där ni aldrig är långt ifrån allt det spännande som Malmö har att erbjuda. Pendlingen till och från UNITY är smidig och bekväm. Ni kan hoppa på stadsbuss nummer 3 direkt utanför dörren, vilket tar er till Malmö centralstation på bara några minuter. För de som föredrar att cykla till jobbet har de ett eget cykelgarage, vilket gör det enkelt att ta sig hit på två hjul. Om ni väljer att köra till UNITY Malmö kommer du att uppskatta den snabba och enkla tillgången till vanliga närområden. Från Värnhem tar det bara cirka 5 minuter med bil, medan Södervärn och Malmö centralstation bara ligger 10 minuter bort. Coworking-spacet har också gott om parkeringsmöjligheter i närheten för er bekvämlighet. Sammanfattningsvis erbjuder UNITY i Malmö ett coworking-space där ni kan trivas och vara produktiva. Inspirerande arbetsmiljö, närheten till handelscentrumet och enkel pendling via buss eller cykel gör UNITY till det perfekta valet för er.

Om UNITY

UNITY är en coworkingoperatör som är en knutpunkt för inspiration och kunskap. I ett flertal städer i Skandinavien erbjuder de både coworking och lägenhetsstudios för boende och arbete. Under konceptet uWork driver de arbetsplatser där du kan hyra allt från loungeplatser till eget privat kontor. Enligt UNITY själva ingår både bra vibbar och cool design.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten