Bli matchad

United Spaces Östra Hamngatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet United Spaces Östra Hamngatan.

Modern inredningLjusa lokaler

6100

Anläggningsstorlek

39

Mötesrum

Öppnades Sep. 2017

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på United Spaces Östra Hamngatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på United Spaces Östra Hamngatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på United Spaces Östra Hamngatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats med eget skrivbord hos United Spaces.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos United Spaces, med justerbart skrivbord + stol etc

Om United Spaces Östra Hamngatan, Inom Vallgraven

United Spaces kontorshotell på Östra Hamngatan i centrala Göteborg är deras näst största anläggning - 6500 kvm och över 400 medlemmar. Här erbjuds ni flexibla lösningar med allt från day pass till egna kontorsrum med flera arbetsplatser. De har ett flertal olika medlemskap som går att kombinera efter just era behov och önskemål. Oavsett om ni behöver 1 eller 50 arbetsplatser kan United Spaces skräddarsy lösningar som passar er verksamhet. Anläggningen har flera mötesrum i olika storlekar, från mindre mötesrum till större rum för konferens. Det centrala läget gör att ni har all tänkbar service och kommunikationer precis utanför dörren. Det är gångavstånd till centralstationen och flygplatsen Landvetter ligger ca 30 minuters bilresa bort.

Om United Spaces

United Spaces kontorshotell runt om i Sverige kännetecknas av moderna anläggningar med inspirerande och kreativa arbetsplatser som strävar efter en förstklassig produkt på bra adresser. De har möjlighet att ta emot allt från mindre och enmansbolag till större företag med upp mot 100 fasta arbetsplatser. Eftersom ni har viktigare saker tänka på än internet och posthantering så erbjuder United Spaces ett fullservice-koncept där du kan fokusera på din kärnverksamhet istället för på olika kontorsgöran som att det alltid ska finnas kaffe tillgängligt. Wifi, bistro, events & seminarium, reception och mycket annat är alltid inkluderat i ditt medlemskap. Förutom själva kontoren satsar United Spaces mycket på nätverkandet mellan medlemmar och anordnar allt från frukostar och AW's och andra trevliga aktiviteter så att man som medlem hos United Spaces ska få ut så mycket som möjligt av sina grannar och sitt medlemskap. Som medlem hos en United Spaces har du dessutom tillgång till samtliga andra anläggningar. För att skapa gemenskap och en härlig stämning har varje dag ett tema! Vad sägs om frukost-tisdag, eller kanske godis-onsdag? För nätverkande under lite mer avslappnande former har de AW 1-2 dagar i veckan på alla sina kontorshotell. United Spaces är ett expansivt och populärt coworking space som idag ägs av en av Sveriges största fastighetsägare, Castellum. United Spaces började med sin första anläggning i Waterfront Building ovanpå centralen i Stockholm, och har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige. Sedan sin etablering redan år 2000 är United Spaces en av de mest erfarna och välkända aktörerna på marknaden.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från United Spaces