Bli matchad

United Spaces Lindholmen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet United Spaces Lindholmen.

Lösningar för stora företagModern inredning

4600

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Öppnades Apr. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på United Spaces Lindholmen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på United Spaces Lindholmen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på United Spaces Lindholmen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Obegränsad access till United Spaces loungeytor

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Egen skrivbordsplats hos United Spaces med tillgång till ergonomiska skrivbord o...

Om United Spaces Lindholmen, Lindholmen

United Spaces nybyggda anläggning på attraktiva Lindholmen samlar innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Här finns kontor i varierande storlekar, med fokus på bra alternativ för större företag. Ni har tillgång till en stor sal med flera pingisbord, en scen och en stor TV att hålla presentationer på då man har konferens. Här finns också ett rum dedikerat för inspelningar och videokonferenser, man får hjälp av deras tekniker med tekniken vid behov. Gymkedjan Sats öppnar upp i samma byggnad och som medlem hos United Spaces får du ett väldigt rabatterat månadserbjudande hos dem! En fräsch anläggning med fina detaljer och möbler, och som alltid en trevlig personal som hälsar dig välkommen på dagarna.

Om United Spaces

United Spaces kontorshotell runt om i Sverige kännetecknas av moderna anläggningar med inspirerande och kreativa arbetsplatser som strävar efter en förstklassig produkt på bra adresser. De har möjlighet att ta emot allt från mindre och enmansbolag till större företag med upp mot 100 fasta arbetsplatser. Eftersom ni har viktigare saker tänka på än internet och posthantering så erbjuder United Spaces ett fullservice-koncept där du kan fokusera på din kärnverksamhet istället för på olika kontorsgöran som att det alltid ska finnas kaffe tillgängligt. Wifi, bistro, events & seminarium, reception och mycket annat är alltid inkluderat i ditt medlemskap. Förutom själva kontoren satsar United Spaces mycket på nätverkandet mellan medlemmar och anordnar allt från frukostar och AW's och andra trevliga aktiviteter så att man som medlem hos United Spaces ska få ut så mycket som möjligt av sina grannar och sitt medlemskap. Som medlem hos en United Spaces har du dessutom tillgång till samtliga andra anläggningar. För att skapa gemenskap och en härlig stämning har varje dag ett tema! Vad sägs om frukost-tisdag, eller kanske godis-onsdag? För nätverkande under lite mer avslappnande former har de AW 1-2 dagar i veckan på alla sina kontorshotell. United Spaces är ett expansivt och populärt coworking space som idag ägs av en av Sveriges största fastighetsägare, Castellum. United Spaces började med sin första anläggning i Waterfront Building ovanpå centralen i Stockholm, och har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige. Sedan sin etablering redan år 2000 är United Spaces en av de mest erfarna och välkända aktörerna på marknaden.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från United Spaces