Bli matchad

Technopolis Kista

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Technopolis Kista.

3000

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Juli 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Technopolis Kista. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Technopolis Kista vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Technopolis Kista. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Technopolis Kista, Kista

Välkommen till Technopolis kontorshotell på Kronborgsgränd 1 i Stockholms tech-mecka Kista! Här finns det anpassningsbara och effektiva kontorsutrymmen som kan skräddarsys efter ditt företags behov. Deras dynamiska byggnad skapar en ljus och inspirerande atmosfär där idéer tillåts flöda fritt. På kontorshotellet använder de 100 % certifierat koldioxidneutral el och är stolta över deras hållbara fastighet med BREEAM-certifiering. Här erbjuds och ingår olika tjänster som mötesrum, receptionstjänster och städning för att underlätta för er att fokusera på er verksamhet istället för att drifta ert kontor. Med kostnadsfria mötesrum, möblerade kontorsrum med ergonomiska möbler, inkluderat kaffe och te, välkomnar kontorshotellet både er och era fyrbenta vänner. Med parkeringsplatser och cykelgarage tillgängliga, samt tillgång till gym och lagerförvaring, är Technopolis ett perfekt val för många företag. För dig som blir hungrig finns MIN COFFEE som serverar lätt lunch och catering, och för en mer avslappnad atmosfär har Restaurang Brasseriet fantastisk service och en sommarterrass där ni kan njuta av er måltid. När det gäller pendlingsalternativ har ni flera bekväma alternativ att välja mellan. Förutom närheten till tunnelbanan och Kista Galleria har coworking-anläggningen även goda bussförbindelser. Till exempel går busslinje 178 från Spånga station till Kronborgsgränd på cirka 25 minuter, medan bilresan från centrala Stockholm tar ungefär 20 minuter. Välkomna på visning till Technopolis kontorshotell på Kronborgsgränd 1 i Stockholm Kista.

Om Technopolis

Technopolis grundades i Finland redan år 1982, när en dåvarande kretskortsfabrik gick samman med flera elektronik- och tjänsteföretag. Företagen etablerade sig i ett gammalt mejeri i centrala Uleåborg och bildade Oulun Teknologiakylä Ltd. Sedan dess har Technopolis, under de senaste 40 åren, fortsatt att bygga och utveckla gemenskaper, vilket har blivit en viktig del av deras identitet. Technopolis kontorshotell har länge erbjudit delade kontors- och arbetsutrymmen till företag, vilket har skapat levande och innovativa fastigheter. Idag huserar deras kontorshotell och coworking spaces en mångfald av företag och organisationer i olika branscher och storlekar. På Technopolis fokuserar man på att erbjuda mer än bara kvadratmeter att vistas i. Deras kunder får tillgång till en kundupplevelse med kontor som inkluderar omfattande kringtjänster och en delad serviceplattform. Varje kund får också en dedikerad kontaktperson för att hantera deras specifika behov och förfrågningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten